климатика на мерцедес а140 98г. не работи
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
климатика на мерцедес а140 98г. не работи
някой може ли да даде идея какво да направя? не съм запознат с климатиците понеже нямам на моята, бушони и релета са здрави! Като включа на някоя степен и натисна бутона A/C светва лампичката на копчето, оборотите на перката която върти за парното спадат, но компресора не се включва и разлика в температурата няма...
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: климатика на мерцедес а140 98г. не работи
Бушоните ако са здрави виж дали крачетата им не са нагорели, щото на моя точно там му беше проблема - пускам, копчето светва, а компресора не включва.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
колега проверих всички бушони сега, но всички са като нови проверих ги и с мултицета...
а на сервиз кара ли я . Има ли изобщо хладилен агент в системата , кога за последно е проверявана ? От разстояние всеки гадае. Закарай я да и се направи една диагностика в сервиз за автоклиматици и климатроници .
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
климатик или климатроник / Ако е второто ще има мигане на дисплея./ Ако е VAG се хваща лесно при тестване.
Нов внос ли е или е по-отдавна тука? Зимята някой да се е сетил да пусне климата в по-топли дни ? Агента изчезва през уплътнението на вала на компресора, като не се пуска дълго време. Затова климатроника на ауто.Ако няма къде да отидеш имам познати с автоклиматици. Не включва защото няма налягане.
Нов внос ли е или е по-отдавна тука? Зимята някой да се е сетил да пусне климата в по-топли дни ? Агента изчезва през уплътнението на вала на компресора, като не се пуска дълго време. Затова климатроника на ауто.Ако няма къде да отидеш имам познати с автоклиматици. Не включва защото няма налягане.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
колата е купена преди по-малко от 2 месеца нов внос от германия, сменено е всичко по нея само климатика не е преглеждан, имам познат ще я закарам тези дни, благодаря на всички ще пиша какво е станало
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”