Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от полицаи
Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от полицаи
Значи положението е такова ... писна ми ... ама верно ми писна да гледам как личните автомобили на полицаи и техните синове са със затъмнени предни странични,задни странични и задно стъкло даже има едно нагло ко@еле дето и предния прозорец си е затъмнил и то всичките тия индивиди са го направили със най-тъмното фолио
Е това нормално ли е ... Дайте идея кой орган да ида да сезирам ... това трябва да престане вече ..... или всички ще караме със затъмнени стъкла или никой ! Ще давам сигнали и ще пускам жалби докато ясно и категорично се не установи в таа мизерна държава всички ли ще караме така или никой ! Верно хора страшно много ми писна да гледам как разни сополанковци дето баща им мечтата му била като малък да клевети комшиите и станал полицай ,а след 89-та мечтата му била да играе на криеница по храсталаците да си слагат фолио на предните стъкла и да са недосегаеми .... това се некога требва да спре !

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от пол
Стани полицай и ще си сложиш фолио и ти 

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
ЕВАЛА ,точно така трябва да има пълна нетърпимост към наглото потъпкване на закона от представители на закона!!!
Не знам къде да се оплачеш колега,но не трябва да се спира да се търси правото,нали все пак НИЕ всички им плащаме заплатите.
Писнало ми е да гледам как полицайчета си карат без винетки,без включени фарове,без колани и с превишена скорост!!!
Дано не се намери само някой модератор да я заключи темата,защото форума ни е на всички ,които искаме ТОЧНО ТУК да си сдподеляме идеи и интереси,не искам да е някаква тъпа говорилня и "продавалник".

Не знам къде да се оплачеш колега,но не трябва да се спира да се търси правото,нали все пак НИЕ всички им плащаме заплатите.

Писнало ми е да гледам как полицайчета си карат без винетки,без включени фарове,без колани и с превишена скорост!!!

Дано не се намери само някой модератор да я заключи темата,защото форума ни е на всички ,които искаме ТОЧНО ТУК да си сдподеляме идеи и интереси,не искам да е някаква тъпа говорилня и "продавалник".

IRRITATING написа:Стани полицай и ще си сложиш фолио и ти
Това мнения мани,че ми не помага с нищо ами и явно колега не си схванал темата и проблема в нея ! Проблема е,че нема за едни да има за други да нема ... или за всички или за никой ! Не е некой келеш повече от мен,теб или вас за да се помисли за кратък момент от своя живот за нещо повече и мани ,че си го е помислил е така на бързо ами и е рекъл да го подчертае и покаже наяве като си сложи фолио и ето го нашия човек вече сополанкото на тати е друг в обществото "вижте ме имам фолио ,а вие немате-недосегаем съм" то от тук се почва .... после що те мачкат келешите (говоря образно макар,че четейки това 100% некой припознава себе си) ... ми щото като малък заради тати ме не закачаше полицията и си помислих,че света е мой !
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Явно си млад и зелен и си мислиш че живота е справедлив В Полицията можеш да се оплачеш
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Господари на ефира!Само там ще се разчуе и "началника" ще ги накара да си свалят фолиото
И аз много се дразня на такива

И аз много се дразня на такива

Млад .. млад колко да съм млад на 25 съм... иначе то е ясно ,че нема как да ида да се оплача в полицията като всички там са със затъмнени стъкла ... нема ли по Върховен орган ! То ако беше за полицията немаше да пускам темата ! Мога да приложа снимки , клипчета на колите и имена на водачите ! Стига да има къде да ми обърнат внимание .
П.С. Мислил съм за Господари на ефира ... гадното е,че съм в малък град дето всеки познава всеки ! Иначе искам не само да махнат фолиото...искам да бъдат глобени за това ... порицани знам ли !
П.С. Мислил съм за Господари на ефира ... гадното е,че съм в малък град дето всеки познава всеки ! Иначе искам не само да махнат фолиото...искам да бъдат глобени за това ... порицани знам ли !
Последна промяна от bmwww на Съб 29 юни 2013 21:50, променено общо 1 път.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Слагай им снимките,да се видят недосегаемите,аман от прости лекета,които си мислят,че са интересни. 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Не е нужно да те дават и теб по телевизията
Наснимай им колите и им пусни един мейл,те предполагам ще отидат директно при който трябва като му покажат снимките и го питат нормално ли е това

Наснимай им колите и им пусни един мейл,те предполагам ще отидат директно при който трябва като му покажат снимките и го питат нормално ли е това

Редно ли е да минаваш с 230км/ч при ограничение 90 и да звъниш на полицая да трие записа понеже секи пък като е на смяна минаваш и му купуваш кутия с цигари ... редно ли е аз да спускам наклон с 60 по инерция и те да ми пишат фиш подсмихвайки се ,че табелата била горе и от там вече е 50 ограниченито ! И само да ви каже,че записите могат да се трият много след като са те снимали дори и на другия ден ! Ама нека се съсреедоточим върху стъклата ... после и другите неща ще си дойдат на място !
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
По едно време един милиционер даже си караше бмв-то американско изпълнение без преден номер понеже нямаше място за номера и седеше много грозно
Стъклата са най-малкия проблем и предполагам, че всеки имайки властта и желанието най-вече да си затъмни стъклата би го направил.
Така че темата ми се вижда бая излишна.

Стъклата са най-малкия проблем и предполагам, че всеки имайки властта и желанието най-вече да си затъмни стъклата би го направил.
Така че темата ми се вижда бая излишна.

Не е излишна ... е ако ти си полицай за теб може и да е излишна ... значи или си се оставил да те тъпчат или си полицай ... не знам кой друг би казал,че темата е излишна и да се съгласява с тия работи ! Проблема не е в това,че ако иска секи може ... то е ясно и аз да искам и аз мога .... искам и обаче като ги видят да им пишат актове,а не да им викат здрасти ... пък който иска да си слага .
Последна промяна от bmwww на Съб 29 юни 2013 22:35, променено общо 1 път.
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
С какво по точно те тъпче тва че Бай ... си е затъмнил стъклата
Стани полицаи и промени системата, положението е такова че 98 % са такива и да се оплачеш и да се даде гласност за тва ще е за ххх време после пак по старому

Стани полицаи и промени системата, положението е такова че 98 % са такива и да се оплачеш и да се даде гласност за тва ще е за ххх време после пак по старому

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
push написа:С какво по точно те тъпче тва че Бай ... си е затъмнил стъклата![]()
Е,да де...ама се получава леко чувство на "безнаказаност" в някои нормални люде!Не може едни да ги глобяват за аналгин в аптечките,а други да си махат по постове!
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
И аз съм мислил много по този въпрос.Всеки ден виждам съграждани полицаи със затъмнени прозорци,каращи без фарове,без колан и говорейки по телефона(всичко това по едно и също време) и никой не може нищо да им каже...
Имаше преди тук един техен колега който ги глобяваше,дори сина си беше глобил за превишена скорост
,но се пенсионира.
То бива наглост,ама чак пък така...виждал съм как си изкарал лявата ръка през прозореца и сложил телефона на ръката без колан и си кара нашия из града....Винетките пък изобщо за тях не съществуват...Абе нямам думи
Имаше преди тук един техен колега който ги глобяваше,дори сина си беше глобил за превишена скорост

То бива наглост,ама чак пък така...виждал съм как си изкарал лявата ръка през прозореца и сложил телефона на ръката без колан и си кара нашия из града....Винетките пък изобщо за тях не съществуват...Абе нямам думи

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”