Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от полицаи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
bmwww
Автомобил:
Двигател:

Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от полицаи

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 21:05

Значи положението е такова ... писна ми ... ама верно ми писна да гледам как личните автомобили на полицаи и техните синове са със затъмнени предни странични,задни странични и задно стъкло даже има едно нагло ко@еле дето и предния прозорец си е затъмнил и то всичките тия индивиди са го направили със най-тъмното фолио :eek Е това нормално ли е ... Дайте идея кой орган да ида да сезирам ... това трябва да престане вече ..... или всички ще караме със затъмнени стъкла или никой ! Ще давам сигнали и ще пускам жалби докато ясно и категорично се не установи в таа мизерна държава всички ли ще караме така или никой ! Верно хора страшно много ми писна да гледам как разни сополанковци дето баща им мечтата му била като малък да клевети комшиите и станал полицай ,а след 89-та мечтата му била да играе на криеница по храсталаците да си слагат фолио на предните стъкла и да са недосегаеми .... това се некога требва да спре !

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Re: Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от пол

Мнениеот IRRITATING » Съб 29 юни 2013 21:18

Стани полицай и ще си сложиш фолио и ти :col01cop

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Съб 29 юни 2013 21:19

ЕВАЛА ,точно така трябва да има пълна нетърпимост към наглото потъпкване на закона от представители на закона!!! :th_up
Не знам къде да се оплачеш колега,но не трябва да се спира да се търси правото,нали все пак НИЕ всички им плащаме заплатите. :banghead
Писнало ми е да гледам как полицайчета си карат без винетки,без включени фарове,без колани и с превишена скорост!!! :newsm66

Дано не се намери само някой модератор да я заключи темата,защото форума ни е на всички ,които искаме ТОЧНО ТУК да си сдподеляме идеи и интереси,не искам да е някаква тъпа говорилня и "продавалник". :th_up

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 21:39

IRRITATING написа:Стани полицай и ще си сложиш фолио и ти :col01cop

Това мнения мани,че ми не помага с нищо ами и явно колега не си схванал темата и проблема в нея ! Проблема е,че нема за едни да има за други да нема ... или за всички или за никой ! Не е некой келеш повече от мен,теб или вас за да се помисли за кратък момент от своя живот за нещо повече и мани ,че си го е помислил е така на бързо ами и е рекъл да го подчертае и покаже наяве като си сложи фолио и ето го нашия човек вече сополанкото на тати е друг в обществото "вижте ме имам фолио ,а вие немате-недосегаем съм" то от тук се почва .... после що те мачкат келешите (говоря образно макар,че четейки това 100% некой припознава себе си) ... ми щото като малък заради тати ме не закачаше полицията и си помислих,че света е мой !

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Съб 29 юни 2013 21:44

Явно си млад и зелен и си мислиш че живота е справедлив В Полицията можеш да се оплачеш

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 29 юни 2013 21:45

Господари на ефира!Само там ще се разчуе и "началника" ще ги накара да си свалят фолиото :wink
И аз много се дразня на такива :thumb_down

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 21:48

Млад .. млад колко да съм млад на 25 съм... иначе то е ясно ,че нема как да ида да се оплача в полицията като всички там са със затъмнени стъкла ... нема ли по Върховен орган ! То ако беше за полицията немаше да пускам темата ! Мога да приложа снимки , клипчета на колите и имена на водачите ! Стига да има къде да ми обърнат внимание .

П.С. Мислил съм за Господари на ефира ... гадното е,че съм в малък град дето всеки познава всеки ! Иначе искам не само да махнат фолиото...искам да бъдат глобени за това ... порицани знам ли !

Последна промяна от bmwww на Съб 29 юни 2013 21:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Съб 29 юни 2013 21:50

Слагай им снимките,да се видят недосегаемите,аман от прости лекета,които си мислят,че са интересни. :screwy

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 29 юни 2013 21:56

Не е нужно да те дават и теб по телевизията :c020
Наснимай им колите и им пусни един мейл,те предполагам ще отидат директно при който трябва като му покажат снимките и го питат нормално ли е това :gruebel

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 21:59

Редно ли е да минаваш с 230км/ч при ограничение 90 и да звъниш на полицая да трие записа понеже секи пък като е на смяна минаваш и му купуваш кутия с цигари ... редно ли е аз да спускам наклон с 60 по инерция и те да ми пишат фиш подсмихвайки се ,че табелата била горе и от там вече е 50 ограниченито ! И само да ви каже,че записите могат да се трият много след като са те снимали дори и на другия ден ! Ама нека се съсреедоточим върху стъклата ... после и другите неща ще си дойдат на място !

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Мнениеот push » Съб 29 юни 2013 22:21

По едно време един милиционер даже си караше бмв-то американско изпълнение без преден номер понеже нямаше място за номера и седеше много грозно :icon_lol

Стъклата са най-малкия проблем и предполагам, че всеки имайки властта и желанието най-вече да си затъмни стъклата би го направил.
Така че темата ми се вижда бая излишна. :icon_lol

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 22:27

Не е излишна ... е ако ти си полицай за теб може и да е излишна ... значи или си се оставил да те тъпчат или си полицай ... не знам кой друг би казал,че темата е излишна и да се съгласява с тия работи ! Проблема не е в това,че ако иска секи може ... то е ясно и аз да искам и аз мога .... искам и обаче като ги видят да им пишат актове,а не да им викат здрасти ... пък който иска да си слага .

Последна промяна от bmwww на Съб 29 юни 2013 22:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Мнениеот push » Съб 29 юни 2013 22:34

С какво по точно те тъпче тва че Бай ... си е затъмнил стъклата :gruebel

Стани полицаи и промени системата, положението е такова че 98 % са такива и да се оплачеш и да се даде гласност за тва ще е за ххх време после пак по старому :icon_lol

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Съб 29 юни 2013 22:47

push написа:С какво по точно те тъпче тва че Бай ... си е затъмнил стъклата :gruebel

Е,да де...ама се получава леко чувство на "безнаказаност" в някои нормални люде!Не може едни да ги глобяват за аналгин в аптечките,а други да си махат по постове!

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Съб 29 юни 2013 23:10

И аз съм мислил много по този въпрос.Всеки ден виждам съграждани полицаи със затъмнени прозорци,каращи без фарове,без колан и говорейки по телефона(всичко това по едно и също време) и никой не може нищо да им каже...
Имаше преди тук един техен колега който ги глобяваше,дори сина си беше глобил за превишена скорост :mhihi ,но се пенсионира.
То бива наглост,ама чак пък така...виждал съм как си изкарал лявата ръка през прозореца и сложил телефона на ръката без колан и си кара нашия из града....Винетките пък изобщо за тях не съществуват...Абе нямам думи :stumm

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”