Ветробран.
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Ветробран.
Здравейте. Наложи ми се да пътувам с из България и кажи речи я пообиколих. Пътувах с Голф 2-ка естествено климатик няма, а вентилатора не може да поддържа нормална за пътуване температура. Прозореца отворя ли го с 100-120км/ч врата и главата - дроп. Та се замислих има ли смисъл от ветробрани ако сложа на предните стъкла, двуврат е и да искам на задните нямам как.
Искам да знам има ли полза от тях, поне като се отвори прозореца да не духа така лошо да може въздуха да циркулира в колата без да има последствия за здравето на хората в колата.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ветробран.
На предишната кола, имах ветробрани, и бях много доволен, особено зимата! Отварям си прозореца точно до ръба на ветробрана и си карам няма сняг няма дъжд, парното не работеше, и прозорците не се запотяваха!
Лятото също върши работа, не бие толкова вятъра в малумнико, и няма голям шум!
Ако намериш от тези старите дето са на половината прозорец, ще се оридш! Ама едва ли ги има на пазара!
Според мен ще вършат работа, ама зависи ти какво очакваш! Но определено ще има разлика!
Лятото също върши работа, не бие толкова вятъра в малумнико, и няма голям шум!
Ако намериш от тези старите дето са на половината прозорец, ще се оридш! Ама едва ли ги има на пазара!
Според мен ще вършат работа, ама зависи ти какво очакваш! Но определено ще има разлика!
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Хладния въздух дето влиза през вентилатора не върши работа. Става задушно и много топло в колата. Та питах се дали с ветробраните ще може да влиза въздух без да блъска така яко в главата ако има ветробран. Трябва да се борим с тая жега по някъв начин..
Мисля, да потърся из града и ако намеря да си сложа. Вярно това в дъждовното време е доста добре, че няма ти мокри тапицерията и да се шляпа в локви.

Мисля, да потърся из града и ако намеря да си сложа. Вярно това в дъждовното време е доста добре, че няма ти мокри тапицерията и да се шляпа в локви.
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
вършат работа,но ако си с ел.стъкла може да имаш проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро си сложих ветробрани на предните стъкла. Китайски са, закупени от български тунинг форум. На външен вид изглеждат добре, изработени са от опушена пластмаса и на моята кола пасват идеално - Опел Астра Ф. Вече при движение с каквато и да е скорост и отворен прозорец вятъра не ме бие в главата, а в колата се разхлажда. Обаче има едно "но". При скорост над 80 км/ч започва да се чува доста гаден шум от свиренето на въздуха. Явно братята китайци нещо не са изчислили както трябва самия профил. За мен екстрата е добра и ми върши работа, защото нямам климатик, но шумът наистина е доста изнервящ. Ако някой срещне нещо по-качествено моля да се обади.
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за бързите отговори. Ще си сложа и аз. Да, стъклата са ел.
Ще ги видим 

- otvorkoto
- Автомобил:
- Двигател:
и аз мисля да сложа но голф 3
идеи колко струват
идеи колко струват

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”