Често се появява тема в която някой колега се оплаква, че му разбили колата, откраднали халогени, лайсни и прочие.
Въпросът ми е: по ваше мнение, кои са по-често засегнатите автомобили-с форумен стикер или без такъв?
Към кои коли за по-честите атаки?
Към кои коли за по-честите атаки?
Последна промяна от DAXC на Нед 04 мар 2007 19:33, променено общо 1 път.
Да но, на паркинга няма само един ФВ, а избират примерно "нашия". Какво ги кара да предпочетат точно този?
Примерно гледат стикера, подсъзнателно си казват, че това е човек който си обича автомобила, следователно го поддържа-"и ето от там ще се вземат качествени стоки".
Или "нашия" автомобил е бил първия изпречил се пред погледа му.
Примерно гледат стикера, подсъзнателно си казват, че това е човек който си обича автомобила, следователно го поддържа-"и ето от там ще се вземат качествени стоки".
Или "нашия" автомобил е бил първия изпречил се пред погледа му.
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Сткера би трябвало да навява на крадеца и други мисли: Зад този човек стои www.vwclub.bg, следователно,ако аз гепя части от тая кола,много е възможно по петите ми да тръгнат всички нинджи!
Защо не,м?
За мен стикера би трябвало да е превенция!
Защо не,м?
За мен стикера би трябвало да е превенция!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене само Бул Инсаджииския стикер помага, но и това не е гаранция. На утрепките не им пука има ли стикер или не - колкото и да не ви се вярва
не много от така наречените наркомани, аз ги наричам утрепки, щото може да ис утрепка и без да си наркоман въобще подозират за клубове форуми и така нататъка.
После ако си респектираш индивид, утрепката ще предпочете другото ФВ на паркинга, на по малко респектиращия индивид, после божа работа:)
хахахахахахахахаха

После ако си респектираш индивид, утрепката ще предпочете другото ФВ на паркинга, на по малко респектиращия индивид, после божа работа:)
хахахахахахахахаха
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Starsky написа:<KrIs> написа:Лепвай една лепенка "Министерство на вътрешните работи" и една рефлектираща зелена грейка на седалката и ше я заобикалят от 10-20 метра.
От къде да се снабдя с лепенка на Министерство на вътрешните работи, защото това сматам е добро предложение?
абе не се връзвайте....и униформа и автомат да оставите вътре, пак ще я разбият.....
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
zaro написа:Според мене само Бул Инсаджииския стикер помага, но и това не е гаранция. На утрепките не им пука има ли стикер или не - колкото и да не ви се вярване много от така наречените наркомани, аз ги наричам утрепки, щото може да ис утрепка и без да си наркоман въобще подозират за клубове форуми и така нататъка.
хахахахахахахахаха
Аз съм булинсаджия стикер,свалиха ми и халогените,и блендата едната......
Ако смятате, че на полицаите колите не се крадат, много се лъжете. Не са един или два такива случаи.
Преди години бяха писали по вестниците, че полицаите намерили едно кафяво крадено ТТ. Още същата вечер след като са го намерили са го прибрали в техен служебен паркинг и на сутринта аудито го нямало.
Преди години бяха писали по вестниците, че полицаите намерили едно кафяво крадено ТТ. Още същата вечер след като са го намерили са го прибрали в техен служебен паркинг и на сутринта аудито го нямало.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”