предна броня широка
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
предна броня широка
та намерих я в един магазин за 50 лв чисто нова ! цената добра ли е ?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
За Ауто+ ли говорим или за.... абе забравих, ама е в района на Новотела?
Да, има ги наистина и са тайвански. За размери незнам, може и да не бягат твърде много, но пластмасата е отвратителна! И при най-лекото чукване се разпадат на парчета! Питайте musura.
Ама то и да не ги чукнеш, след година предполагам, ще се разцепят от слънцето
Да, има ги наистина и са тайвански. За размери незнам, може и да не бягат твърде много, но пластмасата е отвратителна! И при най-лекото чукване се разпадат на парчета! Питайте musura.
Ама то и да не ги чукнеш, след година предполагам, ще се разцепят от слънцето
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:ще питам каква е. Разликата предполагам ще е само в типа пласмаса който са използвали.
За пластмасата още нямам впечатление, но металната основа е много афиф. Хем е много тънка ламарината, хем пък връзките са на магия. Закрепването на пастмасата към основата също е халтаво. Иначе май не бягат много от размерите освен, че идват малко къси към калниците.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hs
Аз си взех за голфа от Ауто Плюс широка броня ... от едната страна дето се закача на щипката ми бяга доста ... от другата само лекичко. Монтирането и беше едно истинско приключение защото дупките на гредичките на бронята не пасваха много с тези на колата и докато се намести .. 2 часа... Исках да си купя оригинална, но неможах да намеря и затова се наложи да закупя тази от Ауто Плюс. Ако успееш от някаде да изкопаш оригинална за около 100-120лв взимай и не се замисляй..... аз изпуснах една такава оферта поради недостатачни средства навремето и сега ме е много много яд !
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
Re: hs
longora написа:Аз си взех за голфа от Ауто Плюс широка броня ... от едната страна дето се закача на щипката ми бяга доста ... от другата само лекичко. Монтирането и беше едно истинско приключение защото дупките на гредичките на бронята не пасваха много с тези на колата и докато се намести .. 2 часа... Исках да си купя оригинална, но неможах да намеря и затова се наложи да закупя тази от Ауто Плюс. Ако успееш от някаде да изкопаш оригинална за около 100-120лв взимай и не се замисляй..... аз изпуснах една такава оферта поради недостатачни средства навремето и сега ме е много много яд !

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
h
От каде взе другата ??
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”