Има ли такава система без хидравлична помпа?
Казаха ми, че имало само хидравлична рейка. На снимката на двигателя не се вижда казанче за наливане на масло.
Колата е Сеат Толедо 1.9ТД
И още един въпрос извън темата. На този двигател слага ли се фабрично климатик и особени белези ако е такъв или е сложен допълнително?
Благодаря!
Снимка на двигателя http://prntscr.com/1t6liz

Сеат Толедо 1.9ТД Хидравлика на волан
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Сеат Толедо 1.9ТД Хидравлика на волан
Последна промяна от sPellBouND на Вто 24 сеп 2013 15:19, променено общо 1 път.
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Re: Хидравлика на волан
Хидравлика с хидр. рейка без хидр. помпа и хидр. течност
...
При Фиатите(може и при други) има ел. хидравлика, ама при VW(Seat) май няма(по-старите модели).
Аз си мисля, че нещо се е прецакало и са махнали помпата и казанчето, тоест колата е имала хидравлика, а сега няма, обаче ако е така волана трябва да се върти доста трудно, може би... Не знам, нека колегите да кажат...
Иначе най-вероятно има такива коли с фабричен климатик, но как ще го разпознаеш, нека пак колегите да кажат...

При Фиатите(може и при други) има ел. хидравлика, ама при VW(Seat) май няма(по-старите модели).
Аз си мисля, че нещо се е прецакало и са махнали помпата и казанчето, тоест колата е имала хидравлика, а сега няма, обаче ако е така волана трябва да се върти доста трудно, може би... Не знам, нека колегите да кажат...
Иначе най-вероятно има такива коли с фабричен климатик, но как ще го разпознаеш, нека пак колегите да кажат...
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
i.e.i написа:Това в ляво от акумулатора ,какво е?
бомбичка :D
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Видях го ама очаквах да е нещо като на Голф3/Венто и си помислих, че е тапа на скоростната кутия.
А за климатика нещо ?
А за климатика нещо ?
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Огледаи му инсталацията отделна ли е или си върви към оригиналния сноп и дупката където влизат тръбите в купето да ли си личи как е рязана.По важно е да работи.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”