Колеги къде и при каква ситуация ви се е случвало да участвате в ПТП?
Описването на ситуацията е пожелателно, но би помогнало да установим обстоятелствата допринесли за ПТП-то и всеки да си направи изводи.
На мене лично ми се е случвало само в града.
Единият път блъснах друга кола в левия преден калник на кръстовище(аз бях на пътя с предимство) в момента когато сфетофара премина в режим за работа само на мигаща светлина. Веднъж бях блъснат странично от автомобил излизащ от пряка, а аз правех завой, за да вляза по нея от главния път. През една зима подпрях съвсем леко една волга(от по-старите) преди сфетофар, последствията макар и леки бяха само за моя автомобил. В тунела при "Западен парк" към "Люлин" един автомобил се гмурна отзад под пасата ми(единственият му удар от как е кола), поради несъобразена скорост с пътната обстановка и настилка, а и моите спирачки ми осигуриха по-кратък спирачен път. Разминах се с издрана броня и малка деформация на гредата под нея.
Моля да не пишете за удари, които са понесли автомобилите ви в паркирано състояние.
Можете да посочите повече от един отговор. Специални благодарности на Vaskoto 1 за съдействието.

Къде ви се е случвало да катастрофирате?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Къде ви се е случвало да катастрофирате?
Последна промяна от Dpop на Нед 11 мар 2007 18:58, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В града - ейййй тука в София е станало яко опасно - наближава момента за който аз съм се зарекъл - да си скъсам книжката да знам че няма да карам, но и градския транспорт почнаха да катрастофират
иначе два пъти в гради и двата пъти едно и също - отнемат ми предимство.
една история ще ви напиша по този повод - карах шофьорските курсове на ГАЗ53 - и един път на нерегулирано кръстовище наближавам и виждам че от лявата ми страна идва лада 2105-т.е. аз съм и десностоящ - оттам от 3 междина газ 2 и .......... инструктора натисна спирачката , и аз си ударих главата в стъклото а ладата профуча
оттам викам на инструктора - що ми натисна спирачката като съм с предимство??? - а той ми каза не видя ли че дамата в ладата не те видя - аз викам проблема си е неин - и тогава той ми каза " НА ГРОБА ТИ НЯМА ДА ПИШЕ УМРЯЛ С ПРЕДИМСТВО" - аз му теглих една и слезнах и 1 месец не ходих на курсове. Сега след време разбирам че е бил прав човека 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Амм..
1.Извън града...доста мощно - в дръвче , ма бая дебело та нищо не можах да му направя
2.В града,......
3.В града,......
4.В града,......
5.В града,......
Градските са супер глупави, всеки път или аз отнасям някой, или мен ме отнасят
1.Извън града...доста мощно - в дръвче , ма бая дебело та нищо не можах да му направя

2.В града,......
3.В града,......
4.В града,......
5.В града,......
Градските са супер глупави, всеки път или аз отнасям някой, или мен ме отнасят

Последна промяна от relaxxx на Сря 07 мар 2007 15:19, променено общо 1 път.
- zak
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: AUM 2001
На междугратски път София-Самоков,през ноща .Не успях да взема един завой ,и се ударих челно в едно дърво .Това беше преди година и половина ,но все още не мога да си го обясня.Не съм карал по-бързо от предишните "1000" пъти когато съм минавал от там.За това ,колкото и да познавате даден път ,ВНИМАВАЙТЕ много!
2 пъти в града, съм се "гмурвал" под други коли заради малка дистанция и висока скорост и липса на АБС и двата пъти не ми достигнаха по 1/2 метър спирачен път - на този отпред му е пукната бронята, а аз съм с 2 смлени фара
1 път на магистралата за малко да се омажа в мантинелата докато ровех под седалката за изтървана костилка от череша, добре че сет ми ми навъртя волана овреме, от тогава си имам едно на ум

1 път на магистралата за малко да се омажа в мантинелата докато ровех под седалката за изтървана костилка от череша, добре че сет ми ми навъртя волана овреме, от тогава си имам едно на ум

- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
1.В града -колегата отзад беше ударен от неуспял да ни види пиян шофьор , а той мен
2. На село един мерцедес караше срещу мен
и направи обратен завой при положение че ме видя че идвам-спрях в него
(ЗА 250 лв. ми оправиха колата)
2. На село един мерцедес караше срещу мен

Последна промяна от Nick_axe на Сря 07 мар 2007 15:44, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”