Тест драйф на навия логан МСВ дизел

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ел.техника
Автомобил: GOLF4 TDI
Двигател: AGR

Тест драйф на навия логан МСВ дизел

Мнениеот ел.техника » Пон 30 сеп 2013 19:12

Колеги,днес тествах новия логан комби ДСИ,90кс,1,5 мотор.Ако някой се интересува,ето и впечатлението ми от автомобила,като го сравнявам с моя голф4 комби ТДИ 90кс.1-Много по висок е.2-В интериора участват много повече пластмаси/лошо/.3-Държи се добре на пътя.4-Комбито е широко.5-Двигателя го дават 220Нм.6-Старта от 1ва ми се стори една идея по слаб и след това набирането на втора и трета.7-Турбото е с променлива геометрия.8-На 5та при 100-110,при подаване на газта,много мудно поема и ускорява./Не ми беше разрешено да я изстискам до макс.Така че незнам колко ще вдигне/9-Съединителя е мн.по мек.10-Задното съкло позволява мн.ограничена видимост.11-При 100км.средно даде разход 4,5л.12-Мн.по широка е от голфа на задна седалка.Горе долу това за сега :biggrin ,Поздрави.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Тест драйф на навия логан МСВ дизел

Мнениеот kris11 » Вто 01 окт 2013 10:36

кажи за маневреност и за надлъжно паркиране м/у 2 автомобила :mhihi

Потребителски аватар
ел.техника
Автомобил: GOLF4 TDI
Двигател: AGR

Re: Тест драйф на навия логан МСВ дизел

Мнениеот ел.техника » Вто 01 окт 2013 16:43

Карам комби,така че за мен това не е проблем.Не ми беше предоставено толкова време,че да правя каквото си искам.Основно видях,че задното стъкло не позволява такава добра видимост като голф4 комби.Иначе страничните огледала са много по големи.Знам колега,че в големия град мястото за паркиране е кът,особено лятото.Това лято си имам спомен от Варна,5 големи деруги на заден ляв калник,направени с ключ.Явно съм паркирал на нечие място. :icon_sad Както и да е....здраве да има. :smile Поздрави.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”