С какво се маха спрей от броня //лайсна// ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

С какво се маха спрей от броня //лайсна// ?

Мнениеот Hertz » Нед 11 мар 2007 17:02

С какво мога да махна спей от броня //лайсна// (засъхнал)? Интересува ме ако реша да махам "тиксо тунинга" дет го сътворих днес :roll: :oops:

от GT го направих GTI mhihi, как няма да споделя да не вземете всички да си ги направихте GTI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Re: С какво се маха спрей от броня //лайсна// ?

Мнениеот Golf_Blade » Нед 11 мар 2007 17:21

Hertz™ написа:С какво мога да махна спей от броня //лайсна// (засъхнал)? Интересува ме ако реша да махам "тиксо тунинга" дет го сътворих днес :roll: :oops:

от GT го направих GTI mhihi, как няма да споделя да не вземете всички да си ги направихте GTI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Колега :търсачкаа , защото съм гледал такива теми поне 3,а иначе пробрай с АМД или някакав друг разредител,с парцалче и много старание! :да:

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 11 мар 2007 17:35

Golf_Blade написа:
Hertz™ написа:С какво мога да махна спей от броня //лайсна// (засъхнал)? Интересува ме ако реша да махам "тиксо тунинга" дет го сътворих днес :roll: :oops:

Колега :търсачкаа , защото съм гледал такива теми поне 3,а иначе пробрай с АМД или някакав друг разредител,с парцалче и много старание! :да:

Я я като си виждал толкова теми, пусни 1-2 линкчета по въпроса:

"С какво да махна засъхнал червен спрей от процепа на лайсните на г3, ако зема че реша че не ми харесва така" :roll: :twisted:

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Нед 11 мар 2007 17:46

Прoпуснал си някоя запетая! :evil: Еми то не е задължително да ти е точно по темата бе колега,стига ти да разбереш с кво се търка спрей! А отосно процепа свали си лйсната,може да ти е по лесно! :idea3

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 11 мар 2007 17:56

Golf_Blade написа:Прoпуснал си някоя запетая! :evil: Еми то не е задължително да ти е точно по темата бе колега,стига ти да разбереш с кво се търка спрей! А отосно процепа свали си лйсната,може да ти е по лесно! :idea3
Може ли да те помоля да не ми спамиш темата, защото и 2та ти поста са пълни глупости изобщо несвързани с въпроса ми :x

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Нед 11 мар 2007 18:10

Ами като не искаш мненията на колегите ,апропо и моето що си пуснал тема бе колега :evil: ? ОООО верно,ти си 4-ин и косур мнения и не взимаш акъл от такива леймари като мен забравих! Адиос Мучачо! :no-no

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 11 мар 2007 18:16

Golf_Blade написа:Ами като не искаш мненията на колегите ,апропо и моето що си пуснал тема бе колега :evil: ? ОООО верно,ти си 4-ин и косур мнения и не взимаш акъл от такива леймари като мен забравих! Адиос Мучачо! :no-no

spam

Каде съм казал че не искам мнението на "колегите ми", Аз и твойто мнение не съм написал че не го искам. Искам да не ми спамиш темата с тия тъпи постове дет ги пускаш! А и изобщо не ме интересува колко мнения имаш, явно теб те щом визираш че имам "4-ин и косур мнения".
Ясно ? Стига си спамил темата, ако имаш нещо по-нея го пиши, ако нямаш може да ползваш Личните съобщения - при положение че нямаш кво да кажеш благодаря за отделеното внимание!

П.П. Моля някой от модераторския "екип" за съдействие, да почисти темата колкото е възможно!
Благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 11 мар 2007 18:33

Golf_Blade написа:иначе пробрай с АМД или някакав друг разредител,с парцалче и много старание!

Golf_Blade написа:А отосно процепа свали си лйсната,може да ти е по лесно!

Не че ми е работа ама колегата все пак ти е писал по темата :roll:
Незаемам ничия страна, а и спора е тъп :idea:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 11 мар 2007 19:29

С някакъв вид разредител пробвай(АМБ,МРТ или Корселин)-трябва да стане.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Нед 11 мар 2007 19:45

Hertz™ написа:

Аре молим те сподели,искам и аз да си го направя така.... mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”