от GT го направих GTI

Hertz™ написа:С какво мога да махна спей от броня //лайсна// (засъхнал)? Интересува ме ако реша да махам "тиксо тунинга" дет го сътворих днес![]()
![]()
от GT го направих GTI, как няма да споделя да не вземете всички да си ги направихте GTI
![]()
![]()
![]()
![]()
Golf_Blade написа:Hertz™ написа:С какво мога да махна спей от броня //лайсна// (засъхнал)? Интересува ме ако реша да махам "тиксо тунинга" дет го сътворих днес![]()
![]()
от GT го направих GTI, как няма да споделя да не вземете всички да си ги направихте GTI
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега, защото съм гледал такива теми поне 3,а иначе пробрай с АМД или някакав друг разредител,с парцалче и много старание!
Може ли да те помоля да не ми спамиш темата, защото и 2та ти поста са пълни глупости изобщо несвързани с въпроса миGolf_Blade написа:Прoпуснал си някоя запетая!Еми то не е задължително да ти е точно по темата бе колега,стига ти да разбереш с кво се търка спрей! А отосно процепа свали си лйсната,може да ти е по лесно!
Golf_Blade написа:Ами като не искаш мненията на колегите ,апропо и моето що си пуснал тема бе колега? ОООО верно,ти си 4-ин и косур мнения и не взимаш акъл от такива леймари като мен забравих! Адиос Мучачо!
Golf_Blade написа:иначе пробрай с АМД или някакав друг разредител,с парцалче и много старание!
Golf_Blade написа:А отосно процепа свали си лйсната,може да ти е по лесно!
Hertz™ написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: stereofonix и 33 госта