Проблем с пера на чистачки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с пера на чистачки
Колеги, случвало ли ви се е перата на чстачки Alco (530 mm)да не могат да се захванат добре(плътно)за U-образния край на самото рамо? Доста време отделих да пробвам но така и така не се захваща добре НАЙ-МАЛКИЯ адаптор към U-образния край на рамото, моля ако някой е имал подобен проблем да изкаже мнение за решаването му..
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с пера на чистачки
Имал съм такъв проблем с едни чистачки от 3 лв. бройката, защото самият накрайник беше някак си по-малък от куката на рамото и не можеше да се фиксира. Сложи накрайника от старите чистачки на новите. Би трябвало да пасне.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Преди 2-3 седмици сменях на служебната кочинка и взех алко, че принципно бях доволен от тях и точно както при теб не искаха да влезнат на U-образното рамо. С доста сила едната влезе горе долу, ама тогава се усетих и извадих старите чистачки от кофата за боклук и взех техните адапторчета...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дам, и аз по същия начин реших проблема. Благодаря :)
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
За да не пускам нова тема пиша в темата на колегата.
Дайте идея за качествени пера само /гумата/68-69 см .Цели чистачки не ми трябват, а и са златни, че захвата е 9 мм
Дайте идея за качествени пера само /гумата/68-69 см .Цели чистачки не ми трябват, а и са златни, че захвата е 9 мм
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”