не се лъжи - не е безплатен прегледа ( плащаш си за "обработка на документи" и т.н.) А има и опашки да чакаш(поне в Пловдив е така)
По-добре иди при някой сервиз - ем бързо ше минеш ,пък ще ти вземат само 5-10лв. повече
В Люлин е преди Кооперативния пазар, първата или втората пряка след светофара на Била. Но работят само сутрин, и освен това са много пипкави. Измий си колата. Да знаеш, че гледат доста, така че ако нещо много не ти е наред, по-добре си намери друго място. На мен ми казаха, че не ми държат задните спирачки, ама ме пуснаха с една почерпка от 5 лева /те искаха 2, ама ме хвана срам/.
Колегата е прав, аз тази година се излъгах и ходих на така наречения безплатен ( всъщност не е безплатен - плащаш 6лв.) преглед. Два пъти ме връщаха, защото имало вече двама и нямало да им стигне времето - аз бях там сутринта като отварят...
Второ - абсолютно всичко гледат под лупа - което не е лошо, но ако имаш нещо макар и малко нередно - не минаваш. 10 минути ми мериха нивото изгорели газове (т.е. дали работи катализатора) Добре че колата ми е наред... та минах
Иначе в Люлин СБА е на ул. М.Преображенски №1, тел: 255344, 271235,272141. Намира се зад пощата - тази която е на Кооперативния пазар, при пазара за зеленчуци.
Благодаря ви колеги Минах в люлин с малко проблеми Дедката се направи на интересен за габаритити понеже светят бяло,а тои твърдеше,че е синьо.Също така не ми държаха задните спирачки както трябва,но човека се оказа разбран