Благодаря ви предварително
СБА в люлин
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
СБА в люлин
Понеже ще минавам на ГТП къде в люлин или около красна поляна има СБА,че имам талон за безплатен преглед.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Люлин е преди Кооперативния пазар, първата или втората пряка след светофара на Била. Но работят само сутрин, и освен това са много пипкави. Измий си колата. Да знаеш, че гледат доста, така че ако нещо много не ти е наред, по-добре си намери друго място. На мен ми казаха, че не ми държат задните спирачки, ама ме пуснаха с една почерпка от 5 лева /те искаха 2, ама ме хвана срам/.
Колегата е прав, аз тази година се излъгах и ходих на така наречения безплатен ( всъщност не е безплатен - плащаш 6лв.) преглед. Два пъти ме връщаха, защото имало вече двама и нямало да им стигне времето - аз бях там сутринта като отварят...
Второ - абсолютно всичко гледат под лупа - което не е лошо, но ако имаш нещо макар и малко нередно - не минаваш. 10 минути ми мериха нивото изгорели газове (т.е. дали работи катализатора) Добре че колата ми е наред... та минах
Иначе в Люлин СБА е на ул. М.Преображенски №1, тел: 255344, 271235,272141. Намира се зад пощата - тази която е на Кооперативния пазар, при пазара за зеленчуци.
Второ - абсолютно всичко гледат под лупа - което не е лошо, но ако имаш нещо макар и малко нередно - не минаваш. 10 минути ми мериха нивото изгорели газове (т.е. дали работи катализатора) Добре че колата ми е наред... та минах
Иначе в Люлин СБА е на ул. М.Преображенски №1, тел: 255344, 271235,272141. Намира се зад пощата - тази която е на Кооперативния пазар, при пазара за зеленчуци.
- tafradzhiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- tafradzhiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”