Докарване на кола от UK ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
Докарване на кола от UK ??
Колеги въпросат ми е следния колко пари излиза докарването на кола от Англия.И някои познава ли човек които се занимава с това от Монтана или Враца. :)
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Re: Докарване на кола от UK ??
1000-1400лв. е едно докарване.
Да нямаш предвид, дали познаваме някой от Враца, който НЕ ВНАСЯ коли от Англия, там мисля че трябва и движението да обърнат.
Шегата на страна, аз не мога да ти помогна с такъв човек, НО във Враца е доста известно, че има доста с десен волан, разпитай.
Да нямаш предвид, дали познаваме някой от Враца, който НЕ ВНАСЯ коли от Англия, там мисля че трябва и движението да обърнат.

Шегата на страна, аз не мога да ти помогна с такъв човек, НО във Враца е доста известно, че има доста с десен волан, разпитай.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От Монтана и Враца всеки втори ще ти докара кола и от луната ако му кажеш. Колкото до кола от англия ако не се използва за части по-добре си събери още 1000лв и си вземи нещо нормално и се радвай на живота. Много по-разумно е. 

renault_19 написа:От Монтана и Враца всеки втори ще ти докара кола и от луната ако му кажеш. Колкото до кола от англия ако не се използва за части по-добре си събери още 1000лв и си вземи нещо нормално и се радвай на живота. Много по-разумно е.
Самата истина . Иначе най-добре да направиш като братовчед ми ..... ловиш самолета до там за 200 лв. билета и навръщане си докарваш колата . Сега естествено ако не е със свалени номера вече там и ако не са променили законите ! Той това го направи миналата година с един Лексус ! Ако ти изнася тоя вариянт да го питам ли какво точно направи ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не ме устроива този вариянт но мерси все пак ;)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”