Интересувам се всъщност кое от всичкото с тези жилетки,резервни крушки и т.н. беше прието и кое - не.
Някой може ли да опише едно по едно какво всъщност трябва да си носим в колата.
Благодаря!

Какво трябва да има човек в колата според КАТ?
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:mishu написа:Станаха ли задължителни жилетките?
абе и да не са, не ти тежи една жилетка....струвва 3 до 5 лева!! А и аз без жилетка, не бих се наел да сменям гума на магистралата...
Слагаш триъгълника поне 30 метра зад колата и стискаш палци да не си забравил да си внесеш поредната вноска застраховка живот

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:buFka написа:mishu написа:Станаха ли задължителни жилетките?
абе и да не са, не ти тежи една жилетка....струвва 3 до 5 лева!! А и аз без жилетка, не бих се наел да сменям гума на магистралата...
Слагаш триъгълника поне 30 метра зад колата и стискаш палци да не си забравил да си внесеш поредната вноска застраховка живот
Оооо,аз тов алято като сменях...мъка голяма(ни триъгълник, ни жилетка), добре че....
мани,мани
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
До колкото чух от колеги около мен това с жилетките са го отхвърлили но за аптечките имало някакви нови изисквания които все още чакам някой да ми ги метне на е-мейла
Все пак нали знаете, че май-меродавното е това, което се публикува в Държавен вестник .. а до колкот виждам все още нищо никъде не е публикувано.

Все пак нали знаете, че май-меродавното е това, което се публикува в Държавен вестник .. а до колкот виждам все още нищо никъде не е публикувано.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”