Търся тези гуми, но почти никъде не ги намирам.
Първо в бг сайта на континентал не фигурира този размер, но по магазините го има (в повечето случаи като изчерпан). Намерих го в Медина мед, но само 2 бр., и в Маркeли, но на цена 140 лв без информация за DOT.
Aко някой има информация дали се очаква зареждане от тези гуми моля да сподели

Не мога да намеря Континентал 175/70 R14
- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
Не мога да намеря Континентал 175/70 R14
Последна промяна от mr24 на Пон 18 ное 2013 12:56, променено общо 1 път.
- mr24
- Двигател:
Re: Не могаа да намеря Континентал 175/70 R14
Звънях им по-рано тази седмица. Имало с доставка до няколко дни, без информация за ДОТ и с цена на доставката почти 6 лв на гума.
Stivi написа:http://www.adk.bg/?go=products&p=detail&itemId=757&measureId=7629- 113 лв
Вчера звънях на тези - нямат налични. Очакват зареждане до 10-тина дни. Но дали ще има от тези, които търся не се знае
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не е тайна, защо държиш толкова на Континентал?
- mr24
- Двигател:
Защото на тестовете показват най-добри резултати при сняг. И карах с летни континентал, от които съм много доволен, с изключение на бързото им износване. Но зимните няма къде толкова бързо да ги изтъркам
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Колега пробвай този човек, много е отзивчив и цените са много добри: http://autoted.com/winter-auto-tyres-14-inch.html
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Със всяка изминала година като гледам какви снегове какво чудо е в България, може и с летните гуми да се изкара зимата
Според мен каквито и гуми от среден клас нагоре да купиш, няма да имаш никакви проблеми да изкараш зимния сезон без притеснения.
В автогуми.бг имат наличности и от Ултра Грип 7 и 8, Мишелин Алпин, Дънлоп Респонс и т.н. ако чак пък толкова стриктно държиш да са точно тези ти пожелавам успех в търсенето
Този Континентал стана като някаква мода вече, не че гумата е лоша но се тръгна след нея малко на принципа на стадото

Според мен каквито и гуми от среден клас нагоре да купиш, няма да имаш никакви проблеми да изкараш зимния сезон без притеснения.
В автогуми.бг имат наличности и от Ултра Грип 7 и 8, Мишелин Алпин, Дънлоп Респонс и т.н. ако чак пък толкова стриктно държиш да са точно тези ти пожелавам успех в търсенето

Този Континентал стана като някаква мода вече, не че гумата е лоша но се тръгна след нея малко на принципа на стадото

- mr24
- Двигател:
powerade написа:Колега пробвай този човек, много е отзивчив и цените са много добри: http://autoted.com/winter-auto-tyres-14-inch.html
Обадих се, ще провери, че при него няма.
forski написа:В автогуми.бг имат наличности и от Ултра Грип 7 и 8, Мишелин Алпин, Дънлоп Респонс и т.н. ако чак пък толкова стриктно държиш да са точно тези ти пожелавам успех в търсенето![]()
Мишелин няма да е. Насочил съм се към Ултра Грип. Но изчаквам, ако се появи континентал.
Пък чак тези дни разбирам, че съм от стадото - още от лятото си мислех да си взема зимни континентал. Но все не ми оставаше време да се взема с покупката
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.naievtinitegumi.bg/bg/info.php?utm_source=google.bg&utm_medium=cpc
Тука трябва да имат.Направи запитване по е-маила.Моите Континентал ги взех от тук,за 4 гуми е безплатна доставката със Спиди работят,и цените с по 6-10лв по-евтини от другите сайтове.Ако те интересува дота ти го казват и не лъжат за него .Аз ги взех август и бяха с дот тазгодишен.
Успех.
Тука трябва да имат.Направи запитване по е-маила.Моите Континентал ги взех от тук,за 4 гуми е безплатна доставката със Спиди работят,и цените с по 6-10лв по-евтини от другите сайтове.Ако те интересува дота ти го казват и не лъжат за него .Аз ги взех август и бяха с дот тазгодишен.
Успех.
- mr24
- Двигател:
Danny boy написа:http://www.naievtinitegumi.bg/bg/info.php?utm_source=google.bg&utm_medium=cpc
Успех.
Въпреки, че пише налични ще бъдат доставени до края на месеца. Което не ме устройва, т.к. го дават захлаждане. Мился тази седмица вече да реша въпроса с гумите. Като не намерих Континентал ще е друго
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Re: Не мога да намеря Континентал 175/70 R14
Има в Грайфер, но също с безплатна доставка 7 работни дни... ("...Имаме ги, със срок на доставка 7 работни дни"...)
Попита ли колегата от форума дали има налични?
Попита ли колегата от форума дали има налични?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ГеоргиБонев, има разлика между налични и "срок за доставка Х дни".
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Така отговориха на чат-а в страницата
, когато ги попитах дали имат налични, затова го поставих в скоби и кавички...
Трябваше да поясня, че е от чат-а, извинявам се!
Нямат в момента в Грайфер...

Трябваше да поясня, че е от чат-а, извинявам се!
Нямат в момента в Грайфер...
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Колега извинявай за предложението, но има ли проблем да сложиш 185/65 Р14. Доста по-масов размер и като височина еднакъв с 175/70/14. По-лесно ще намериш предполагам и на по-ниска цена. Успех в търсенето иначе.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”