Колеги,скоро си взех кола с кожени седалки с подгрев.Предвид идващата зима и сняг,почнах да се притеснявам за кожата и подгревите.
Има ли някаква опасност ако се намокрят седалките?Има ли опасност за кожата?Може ли да влезе през фугите вода и подгревите дя направят беля?
Очаквам всякакви мнения по темата
Поздрави

Поддръжка на кожен салон с подгреви в зимни условия
Re: Поддръжка на кожен салон с подгреви в зимни условия

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Само аз ли имам такъв салон 

Колега немаш само ти такъв салон ... ама въпроса дето си задал е странен ... каква беля може да стане с подгрева и кожения салон какво точно искаш да знаеш ?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Той толкова години е издържал,та тая зима
Единствената грижа е за самата кожа,че в студовете може да се напука и мажейки я със съответните препарати и поддържането и мека,ще я запази здрава и хубава.

Единствената грижа е за самата кожа,че в студовете може да се напука и мажейки я със съответните препарати и поддържането и мека,ще я запази здрава и хубава.

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Просто избягвай да стъпваш върху седалките с мокри обувки
Сега сериозно-доста трябва да се постараеш за да намокриш толкова седалките, за да се притесняваш за подгрева. Не се вкарвай във филми, карай спокойно, не съм чул на някой да се е прецакал подгрева заради вода
(имам личен опит вече 6 години на кола с подгрев, която я кара и жена непукист, нищо и няма)

Сега сериозно-доста трябва да се постараеш за да намокриш толкова седалките, за да се притесняваш за подгрева. Не се вкарвай във филми, карай спокойно, не съм чул на някой да се е прецакал подгрева заради вода
(имам личен опит вече 6 години на кола с подгрев, която я кара и жена непукист, нищо и няма)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”