... за тези, който се слагат на волана или се захваща волана с педал? Дали отказват крадците или просто ги забавят малко? gruebel
П.П. Аз ползвам от втория вид (волана с педал)!

Какво ви е мнението за бастуните за волана
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:37, променено общо 1 път.
- badboy_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Абе те момчетата Sly са печени.Решат ли да гепат колицата има само едно спасение-скрито копче за палене.Лятото във Варна щеше да замине Passata.Слизам сутринта гледам вратата разбита,ел.пакета и той и изключена от скорост.Ако нямах тва копче/сруваше ми само 10 кинта/ щтяха бая да ме върнат назад де*** и гадовете
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всяка фирма занимаваща се с охрана твърди,че нищо не може да бъде опазено 100%!!!
Идеята на всички средства,които се поставят допълнително е да забавят колкото се може повече похитителя!!!
Аз съм твърдо за !!! Бастуни,скоби и т.н. !! Да си подарим някоя и друга минутка ......
Друг е разбира се въпроса,че всяко едно такова допълнително нещо ти усложнява живота на теб самия !!!!
Идеята на всички средства,които се поставят допълнително е да забавят колкото се може повече похитителя!!!
Аз съм твърдо за !!! Бастуни,скоби и т.н. !! Да си подарим някоя и друга минутка ......
Друг е разбира се въпроса,че всяко едно такова допълнително нещо ти усложнява живота на теб самия !!!!

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
абе аз предпочитам, като вляза в колата и да не се занимавам тепърва с бастуни и тем подобни, ама днес си мислех, че ще е добре да си имам, щото:
карам си из една тясна уличка в хладилника и един"бастун" с една лада се изнизва от мястото до тротоара точно пред мен, за малко да го ударя чак и аз му бибкам, а той спира, отваря си вратата и почва да ми вика "кво бе", а аз си отворих прозореца и почнах да го псувам с протегната грава навън, та си мислех, тоя както си беше отворил вратата, ако беше по-мераклия да слезе, тогава щеше да ми е необходим един бастун, та да го закрепя за неговия му волан, да не мърда от мястото си и Smackbum
карам си из една тясна уличка в хладилника и един"бастун" с една лада се изнизва от мястото до тротоара точно пред мен, за малко да го ударя чак и аз му бибкам, а той спира, отваря си вратата и почва да ми вика "кво бе", а аз си отворих прозореца и почнах да го псувам с протегната грава навън, та си мислех, тоя както си беше отворил вратата, ако беше по-мераклия да слезе, тогава щеше да ми е необходим един бастун, та да го закрепя за неговия му волан, да не мърда от мястото си и Smackbum
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”