mely написа:doaiena написа:
Не на турското!
А можеш ли да обясниш -защо.Обоснови се .Само да не е това което предполагам че има правила във форума..
Приказвал съм с човек вносител на акумулатори и ходил да види на място завода и да договаря за внос.Меко казано беше шашнат от завода .И изобщо не са го допуснали до производството да погледне.
Винаги съм казвал и пак ще го кажа....по добре турско от колкото китайско или no name което е пак китайско.
Руснаците да не са по прости от нас че внасят от Турция.Що не внасят искра и монбат - никъде не ги видях в класациите им ,а имаше доста акумулатори неизвестни на нас.Ще намеря къде един руснак казава В Сибир няма Varta няма Bosch - само MUTLU
По никнейма мога да съдя защо така реагираш!
Също в разрез с правилата е пропагандата и агитацията, която ти така ясно показваш, обвързаността си със мотлу, говориш ми за листи с класации, приятели в завода итн, накрая сравняваш мотлу със бош и варта!
Момчето пита за БЪЛГАРСКИ акумулатори МОНБАТ!
А до колкото до избора дали китайско или турско избора си е твой, добре, че нямаме китайци във форума, защото, ако и те скокнат да защитават родното, ще стане страшно!