Здравейте колеги.
Някои от вас да знае какви са месечните такси във Англия, как въобще стоят нещата там?

Месечни такси за автомобил в Англия
-
- Автомобил:
- Двигател:
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Re: Месечни такси (Англия)
Ко?Не!
-
- Автомобил:
- Двигател:
За автомобил колеги. Как стоят нещата с месечните такси там?
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
кви автомобили какви такси?
Месечни такси (Англия)
Пътната такса(тукашната винетка)във Великобритания е включена в цената на горивото. За други такси не знам.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има данък (tax), има преглед (MOT), такива работи. Но колегата да конкретизира малко повече, че така съвсем не е ясно. Да не говорим, че има и застраховки, които са задължителни и не са по 200 лева като тук.
Ето ТУК можеш да прочетеш как стоят нещата общо, ТУК можеш да си изчислиш данъка, а ТУК да видиш колко може да ти струва MOT.
Ето ТУК можеш да прочетеш как стоят нещата общо, ТУК можеш да си изчислиш данъка, а ТУК да видиш колко може да ти струва MOT.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Месечни такси за автомобил в Англия
Питай конкретно! Прегледа ми е 40 паунда на автомобил,като знам,че ще мине понеже се занимавам с това. Таксата зависи от автомобила,малките мотори преди 2000-а година под 1.6 са 135 паунда НА ГОДИНА,над 1.6 са 220 паунда. Над 2000-а са на емисии,за поло Сди плащам 220 на година,Хонда сивик 1.5 145 паунда,пежо 106 дизел ми беше 135 паунда... Сеат леон 2007-ма ТДИ 175 паунда за момента като ще скача. Застраховка,от 50 до 150 паунда(в зависимост от колата) НА МЕСЕЦ в началото,после ще пада с годините. Най-невинно посещение в сервиз,за смяна на накладки да речем ти е минимум 100 паунда,като разбира се,това е само труда!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Месечни такси за автомобил в Англия
Благодаря на колегите за бързите отговори, и които ме разбраха въобще какво попитах.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”