Въпрос към вас !

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
MarinKK
Автомобил:
Двигател:

Въпрос към вас !

Мнениеот MarinKK » Пет 07 фев 2014 22:01

Здравейте ! Имам запитване към вас. Темата ми е доста различна и няма пряка връзка с автомобилите. Ще ме попитате защо я пускам тук ? Отговора е че тук има много аудитория, а пък и не се сещам за друг форум.Темата ми е насочена към хората с висше образование. Искам да споделите мнението си относно това как е по добре да се учи Задочно или Редовно. Въпросът ми е свързан именно с това дали има реализация за хората завършили задочно, или просто имат диплома за спорта. Мисълта ми е ако се запиша да уча да речем Маркетинг задочно ще има ли реализация за мен след това ? Ще ме отразят ли работодателите с Задочна форма на обучение. Има ли сред вас хора които са завършили специалност в направление икономика задочно, и съответно да са се реализирали след това. Давайте мнения уважаеми софурумци. Знам че темата ми не и е мястото тук но просто няма към кого да се обърна. Не на последно място искам да попитам в диплома за висше образование изписва ли се формата на обучение. Благодаря предварително. :) :rolleyes :flag_bulgaria :love.vwclub

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Въпрос към вас !

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 07 фев 2014 22:04

MarinKK написа:Ще ме отразят ли работодателите с Задочна форма

Първо започни от тук :c020
Образованието си е образование без значение дали е завършено задочно или редовно, друг е въпроса дали ще си намериш работа по специалността.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 07 фев 2014 22:10

Каквото и да запишеш колега, един съвет от мен - прави всичко възможно да трупаш стаж в същото време по специалността - дори и без заплащане, че аз когато си завърших и магистратурата се нагледах на колеги с дипломи в редовна форма на обучение, без нито един ден стаж как гледаха стерео при търсене на работа в последствие. Аз съм работил през бакалавърската и магистърската ми степен и това ми беше от полза, сега на тези дето пият и ядат 5 години по дискотеките с на мама и тати парите и излизат с една хартийка им е малко по-интересно... :mhihi Но все пак в крайна сметка и такива трябва да има, за да отсее утайката и да се предостави възможност на хора с идея да се развиват.... :drunk

Последна промяна от nokiangage на Пет 07 фев 2014 22:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Пет 07 фев 2014 22:13

Познавам хора (мои колеги) завършили редовно и в момента са продавачи на резервни части, а и познавам хора (мои колеги) завършили полуредовно и в момента са депутат(к)и (естествено, поради този факт едва ли биха разпознали мен, но това е друга "бира").
Така - много зависи от кой университет ще ти е дипломата, дано не си избрал някой измислен "колеж".

Успех!

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Пет 07 фев 2014 22:15

Ако имаш връзки няма значение от къде ти е дипломата

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 07 фев 2014 22:15

Формата на обучение никой не я гледа. Отделно и 2 висши да имаш ако изпратиш CV с правописни грешки пак няма да те отразят :mhihi

И отделно за стажа колегата е много прав. Заемал съм позиции за висшист без да имам завършено висше само заради опита ми в областта.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пет 07 фев 2014 22:48

Преди година може би получих мейл от дипломант на Техническия във Варна.
Беше се представил така. Студент съм последна година в Техн. университет -Варна специалност- Машинно Струене. Не знам какво е научил за 4 години но се съмнявам да е много при положение че за толкова време не се е научил правилно да си пише специалноста. Така че колега не важно как си учил а какво си научил.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 07 фев 2014 23:52

Моля, запознай се с правилата. Грешен раздел и заглавие. :lock

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”