Мой приятел си търси кола!
Преди малко гледахме Сеат Толедо, 96 г, клима, еърбеци, АБС, ел стъкла 4-те, ел огледала, ляти джанти 15, оригинална музика, доста добър вид, 2000 - 115 кс, тоя мотор е 2Е, ако не се лъжа!
Цена 5250 лв!
Въпросите:
1 Как Ви се струва цената?!
2 Може ли да му се сложи нормална газова уредба или трябва да е газов инжекцион (той си има газова Ловато, която в момента е на старата му кола - Омега 86 г 2000 пълна инжекция - ще стане ли да се прехвърли на Толедото, ако го вземе)?!
3 Преки впечатления да има някой?!
Благодаря предварително на отзовалите се!!!
Няколко въпроса за Сеат Толедо!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Няколко въпроса за Сеат Толедо!
Последна промяна от dinko_bonev на Сря 21 мар 2007 17:35, променено общо 1 път.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Meти написа:Бе същото е само дето едното е хечбег,а другото е седан или все едно Голф и Венто
Иначе всичко кето го изреди колегата по-горе го има и на Ибизата и ел.стъкла и ел.огледала и климатик и др.
Не позна - толкова близки са Ибиза и Кордоба !
Толедо-то е по-голямо, и е по-близо до Пасат (нещо средно между Пасат и Венто бих го нарекъл).
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Правилно
Ибизата и Кордобата са Поло и Поло Класик, ама 1:1, Толедото е по- скоро еквивалент на Венто.
Мога само да ти помогна с ориентир на цените на частите- повечето са напълно аналогични с тези на ФауВе, т.е. колкото даваш за подръжка на едно Венто, толкова някъде отиват и за едно Толедо.
Иначе 5000 е разумна цена за тази кола. Не знам до колко гние Толедото, но определено съм виждал ръждясали такива, така че, огледайте го добре за ръжди.
Между другото бях приятно изненадан от цените на частите в Аутотехника- купих от там нов оригинален подкалник за Кордобата за 33лв, заедно с всичките му крепежни елементчета

Мога само да ти помогна с ориентир на цените на частите- повечето са напълно аналогични с тези на ФауВе, т.е. колкото даваш за подръжка на едно Венто, толкова някъде отиват и за едно Толедо.
Иначе 5000 е разумна цена за тази кола. Не знам до колко гние Толедото, но определено съм виждал ръждясали такива, така че, огледайте го добре за ръжди.
Между другото бях приятно изненадан от цените на частите в Аутотехника- купих от там нов оригинален подкалник за Кордобата за 33лв, заедно с всичките му крепежни елементчета

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти, Динко! За макс. 5 к. лв. ще я вземете. Преди това изчети отново всичко във форума за оглед на автомобил 2-ра ръка при покупка - после всичко е късмет... Вижте и филтъра на купето - нашите автопродавачи са скръндзи и рядко го пипват, а състоянието му често е белег за това как е поддържана колата.
Газовата може да се прехвърли - плочка, медна тръбичка от 2-та вида /поскъпна, вярно, но пак не бих свалял старите/, пълначка, евентуално - др. скоби за захв. на "шишето", още някои дреболии + "свински опашки" и силикон
, инструменти /вкл. дрелка, проб. трион и резец за рязане и оформяне края на тръбата/ и 2-3 часа свободно време.
Ако не сте го правили - майстор, старателен и добре заплатен. Не забравяйте - за газ трябва перфектна запалителна система - свещите да имат електроди /това при "италиянките" не е сигурно...
/, здрави палец и капачка, кабели, които не светят...
Още веднъж - пожелавам късмет!
Газовата може да се прехвърли - плочка, медна тръбичка от 2-та вида /поскъпна, вярно, но пак не бих свалял старите/, пълначка, евентуално - др. скоби за захв. на "шишето", още някои дреболии + "свински опашки" и силикон

Още веднъж - пожелавам късмет!

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Ако колата е с декоративните пластмаси на праговете като тая
то огледаите за ръжда по праговете, освен това по ръбовете на вратите и там, дето обикновено гумата хвърля сняг през зимата
Според мен цената е мааалко височка, ама си зависи до колата, ето виж това например:
Цък
то огледаите за ръжда по праговете, освен това по ръбовете на вратите и там, дето обикновено гумата хвърля сняг през зимата
Според мен цената е мааалко височка, ама си зависи до колата, ето виж това например:
Цък
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”