Здравейте колеги
имам следното питане към такива минали по този път.
Става въпрос за завеждане на щета към Армеец по предния капак в следствие очукване от камъчета
Имам десетина дребни дупчици/люспи, но и 1-2 доста по големи - щети по-скоро по лака са, но сериозно видими. (колата е тъмно-синя)
Случиха се в неделя при ходене до Боровец от един "състезателен бус" изпреварил ме от банкета...(вчера, след като си измих колата ги видях)
Питането ми е - Армеец изплащат ли подобни щети (защо разбирам, че напоследък се заяждат и отказват да плащат) или да играе ключа или тухлата (варианти, които хич не са ми по вкуса)!
Ако са принципни и плащат подобни щети, да си ги мина по реда, ако не...
Колата е пасат 5.5 (2004г) оценен на 12 000 лв платена премия 670 лв.
предварително Ви благодаря

Застрахователен въпрос - Армеец
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Застрахователен въпрос - Армеец
Възможно най-скоро им звънни на телефона и им обясни ситуацията. Според мен няма смисъл да ги лъжеш и да си измисляш някакви скалъпени истории. Те ще ти кажат къде да идеш на оглед, за да ти заведат щетата. Не знам колко ще вземеш като пари, но по-принцип те плащат добре.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Качваш се на стълба 2 метра...дигаш бордюр 20-30кила и с всичка сила от тази височина го мяташ върху предния капак...след което отиваш в Армеец и им пускаш песента -Камъните от небето падат...ще я намериш в интернет....мисля че няма начин да не ти уважат щетата....те за тази песен няма как да не са чували от началото на 90те е ....
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съвети за застрахователни измами са крайно недопустими в този форум. Заведи си щетата така, както е настъпила и имаш реален шанс да ти платят.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Ако капака е бил безупречен от към боя в момента на сключването на застраховка и това е видно от снимките приложени към нея ще ти платят. Една дупчица да е имал обелено дори един милиметър, не се надявай.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”