Здр. Вече се опитвам да внимавам повече със заглавията на поставяните от мен теми. Извинявам се на модераторите за допуснатите пропуски.
От интернет научих, че една българска фирма от Русе произвежда електрически скутери. В града особено през тази част от годината с удоволствие бих дал почивка на пасата и бих се метнал на това чудо. Офертата изглежда много изгодна :
http://electra-motors.com/
Някои от когелите има ли практически опит с тези чудеса на науката. Моля споделете мнения. Като ги смятам с една силиконова батерия може да мине към 15000 км, което с 1200 лв първоначална инвестиция и нищожни разходи за ток е оферта - УБИЕЦ.

Тема за електро-скутерите. Заслужава ли си?
Re: Тема за електро-скутерите. Заслужава ли си?
ако събираш вода (дебел си) се откажи.
някой по голямо байрче и ще каталяса ако няма и много ток.
аз живея в сл. бряг и тук има хиляди такива под наем.
като гледам неще никакви документи или каска което е плюс.
батерийте им държат 1-2 часа най много.
за 1200 лв можеш да си купиш перфектен скутер който не гори кой знае колко бензин ама знаеш че върви.на тях гражданската е 20 лв за цялото лято и се карат с б категория.
аз ти препоръчвам бензиново скутерче.
някой по голямо байрче и ще каталяса ако няма и много ток.
аз живея в сл. бряг и тук има хиляди такива под наем.
като гледам неще никакви документи или каска което е плюс.
батерийте им държат 1-2 часа най много.
за 1200 лв можеш да си купиш перфектен скутер който не гори кой знае колко бензин ама знаеш че върви.на тях гражданската е 20 лв за цялото лято и се карат с б категория.
аз ти препоръчвам бензиново скутерче.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Изглежда прекалено добра оферта бих казал. Тези производители нямат ли нещо като тестдрайв ?
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Хайде колеги! Няма ли някои русенец, който да се е изкушил и да си купи такова скутерче. Сериозно събирам мнения. Моля пишете!
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Момчо не си заслужава да си даваш парите за тази китайска тесла . Като го гледам само го събират в някое хале в забутан квартал из града .Колко ли ще му струва батерията след като го използваш едно лято , да не излезе колкото половината скутер ? А и тази максимална скорост е много относителна , много бързо съкращава пробега . Срещу нашия склад има вносители на скутери/велосипеди , мисля имаха два модела на ток по едно време но спряха да ги внасят . В момента правят супер изгодни предложения на малко по стари модели за около 1400-1500 лв /а дори и по малко/ имат нови скутери с гаранция . Както казаха колегите вземи си бензинка , след време дори и да я продаваш ще вземеш някакви пари .
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Червен ездач благодаря за мнението, тъй като тази тема доста се закучи. Тук аз съм наясно за китайските "стоки", но става дума за електроскутери родно прозиводство - в Русе по западен лиценз. Ако разгледате офертата хваща декиш. Публикувал съм саята в първото си мнение по темата. Хайде Русенци - моля за помощ!
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на приателката брат и има такова и съм го карал доста пъти - купи го ново за 1000 лева , китайско е , мисля че е точно същото като модела от линка по горе.
впечатления - не дърпа добре,останах разочарован,вдига само 30 км/ч , доста му е трудно на баир с мен ( над 100 кила съм), батерията кара около 10-тина км макс ( незнам до колко е било заредено като цяло през повечето пъти като съм го взимал), сглобката е кофти - личи си че е евтина китайска стока , зареждането става бавно , ако умре батерията нова е около 120 лева . като цяло аз не бих си купил такова чудо.
той го купи за жена си да го кара навсякъде и без каска/книжка , но си мисля че скоро ще вкарат закон и за тях да трябва каска и книжка т.к. хората каращи тези моторчета също са част от движението.
ами това е
впечатления - не дърпа добре,останах разочарован,вдига само 30 км/ч , доста му е трудно на баир с мен ( над 100 кила съм), батерията кара около 10-тина км макс ( незнам до колко е било заредено като цяло през повечето пъти като съм го взимал), сглобката е кофти - личи си че е евтина китайска стока , зареждането става бавно , ако умре батерията нова е около 120 лева . като цяло аз не бих си купил такова чудо.
той го купи за жена си да го кара навсякъде и без каска/книжка , но си мисля че скоро ще вкарат закон и за тях да трябва каска и книжка т.к. хората каращи тези моторчета също са част от движението.
ами това е
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
слагаш по-добра електроника и си ти!!!в е-бей е пълно с тех
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Здравейте колеги,да използвам и аз темата да попитам за скутерите на ток...някой от тук има ли впечатления от тея 1500ватовите скутери?Аз лично съм карал 500ватов на Вромос долу горе върви,и ме интересуват тея..че другите 3000ватовите 2600лв.
много кинти!?!?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”