Гуми на марката Syron нито като марка съм ги чувал , и не разбрах къде са произведени .
От около година горе доло започнаха да навлизат , и пробиват пазара единствено с
ниска цена . И то най-вече на големите цолажи .
Някой ако има такива гуми да сподели какви са къде са пройзведени
какво им е качеството като сцепление на суха мокра настилка и т.н.
Цената е примамлива но не знам качество . Ще се радвам да разбера заслужават ли си .
(Лично аз съм ползвал гуми на ханкок и със супер недоволен имам познат който му карах
колата със гуми максис същата работа ) Ако и тези Syron са същите предпочитам да дам
5 пъти отгоре на цената но да си взема истински гуми .

Основно питане за гуми на Syron
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Основно питане за гуми на Syron
Доколкото знам са подфирма на Nexen. Значи може би са корейски. Не съм си купувал нито Нексен , нито Сирон , но нямам и намерение да си купя , сори за острото изказване
. Определено не ми вдъхват доверие , още като му чета името ...

- cornkiller
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега,
от около 2 години всички служебни коли се обуват с такива гуми. Обясниха ни, че са под марка на Мишлен, т.е. по техен лиценз или нещо такова ги правят в Корея. Личните ми впечатления са че за един сезон (зимен) и навъртяни около 20 000 километра са за смяна. НО, имайки предвид, че с тях е карано и доста по черни пътища, кал, чакъл и тн. го приемам за нормално.
Нямат бабуни или голямо износване на грайфера, просто отстрани на гумата се наблюдава, все едно се е олющила - може и да е в следствие на каране в коловози. Иначе имаме служебни коли които са 3-ти сезон с такива гуми и не са мръднали.
Предвид, че са на приемлива цена и се карат основно в нормални условия мисля че си заслужава инвестицията, най-малкото,че новата гума си е нова гума.
от около 2 години всички служебни коли се обуват с такива гуми. Обясниха ни, че са под марка на Мишлен, т.е. по техен лиценз или нещо такова ги правят в Корея. Личните ми впечатления са че за един сезон (зимен) и навъртяни около 20 000 километра са за смяна. НО, имайки предвид, че с тях е карано и доста по черни пътища, кал, чакъл и тн. го приемам за нормално.
Нямат бабуни или голямо износване на грайфера, просто отстрани на гумата се наблюдава, все едно се е олющила - може и да е в следствие на каране в коловози. Иначе имаме служебни коли които са 3-ти сезон с такива гуми и не са мръднали.
Предвид, че са на приемлива цена и се карат основно в нормални условия мисля че си заслужава инвестицията, най-малкото,че новата гума си е нова гума.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
http://en.syron.eu/corporate/history/
Ето самата компания.
Странно, но не намирам какъв е произхода на фирмата на официалния им сайт.
Уж са заедно с Кескин, но знае ли се...
Аз бих заложил на по-утвърдено име за гуми, все пак те са контакта с пътя.
Ето самата компания.
Странно, но не намирам какъв е произхода на фирмата на официалния им сайт.
Уж са заедно с Кескин, но знае ли се...
Аз бих заложил на по-утвърдено име за гуми, все пак те са контакта с пътя.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
А интересното което се получава ,че всеки който питам ми казва
все различни места за пройзводството на гумите.
И различни под компании който ги произвеждат
като Мишелин като Кескин , А и други.
Никаде не пише за пройзход иначе , като визия са ги издокарали .

все различни места за пройзводството на гумите.
И различни под компании който ги произвеждат
като Мишелин като Кескин , А и други.
Никаде не пише за пройзход иначе , като визия са ги издокарали .

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Когато става въпрос за избиране на гуми общо взето винаги проверявам в този сайт, защото има мнения на хора които СА СИ КУПИЛИ въпросните гуми и ги сравняват с предишни, с които са карали.
Ето какво пише за въпросните SYRON
Ето какво пише за въпросните SYRON
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, не си купувай такива ментета! По-добре дай 160 лева за 15-ка мишлен! От колкото такова дръвче!
Аз купих Спортива, уж разработна на континентал, на дъжд едва не се прибих! А не съм карам бързо с 50 км/ч трябваше да спра, тя взе да ускорява! Моя съвет е такъв, хубавото си струва пари!
Аз купих Спортива, уж разработна на континентал, на дъжд едва не се прибих! А не съм карам бързо с 50 км/ч трябваше да спра, тя взе да ускорява! Моя съвет е такъв, хубавото си струва пари!
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Въпрос: Да си купя ли боб от сергията на бай Иван?
Отговор: Недей, аз си купих краставици от сергията на бай Пешо и не бяха хубави!
Противоречи на правилата на логическото мислене от качествата на А да се съди за качествата на Б, при положение, че А и Б нямат нищо общо помежду си.
Вярно е, че хубавото струва пари, аз също не бих рискувал с такива гуми, но бих се обосновал с конкретни факти. В тази връзка ето и тест на АДАК, в който въпреки всичко, се кава, че гумите са що-годе читави, с оценка 3,9 (adequate).
ПС: горното го написах, защото масово мненията, когато трябва да се даде мнение за качествата на части или каквото и да било, са от този сорт.
Отговор: Недей, аз си купих краставици от сергията на бай Пешо и не бяха хубави!
Противоречи на правилата на логическото мислене от качествата на А да се съди за качествата на Б, при положение, че А и Б нямат нищо общо помежду си.
Вярно е, че хубавото струва пари, аз също не бих рискувал с такива гуми, но бих се обосновал с конкретни факти. В тази връзка ето и тест на АДАК, в който въпреки всичко, се кава, че гумите са що-годе читави, с оценка 3,9 (adequate).
ПС: горното го написах, защото масово мненията, когато трябва да се даде мнение за качествата на части или каквото и да било, са от този сорт.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, вместо да се заяждаш, можеше да дадеш мнение на колегата ЗАЩО ДА ГИ КУПИ!
Аз ще му кажа, да не ги купува, защото повечето гуми от ниския клас, "корморан, тигар, спортива, дайтон, и т.н" на дъжд не държат грам! Ако не вярваш купи си и ще повярваш! Истинската гума струва пари, а ние, че нямаме купуваме евтини и искаме да са хубави! Е няма такива! Нищо лично към никого! По-добре да се изръси 500 лева за 2 гуми и да е доволен, от колкото да даде 300 лева за 2 гуми менте и да го е яд докато не се претрепе някъде! Вярно аз не съм купил същата марка, но СПОРТИВА и тази неговата марка мисля, че са брат и сестра! Но всеки сам преценява къде да си дава парите!
Аз ще му кажа, да не ги купува, защото повечето гуми от ниския клас, "корморан, тигар, спортива, дайтон, и т.н" на дъжд не държат грам! Ако не вярваш купи си и ще повярваш! Истинската гума струва пари, а ние, че нямаме купуваме евтини и искаме да са хубави! Е няма такива! Нищо лично към никого! По-добре да се изръси 500 лева за 2 гуми и да е доволен, от колкото да даде 300 лева за 2 гуми менте и да го е яд докато не се претрепе някъде! Вярно аз не съм купил същата марка, но СПОРТИВА и тази неговата марка мисля, че са брат и сестра! Но всеки сам преценява къде да си дава парите!
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
:) И аз не знам . Искам мнение от някой които наистина ги е ползвал .
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска говорих и казха ,че и на дъжд се държали добре !
Обаче не знам дали не сам с грешка !
Обаче не знам дали не сам с грешка !
- Konstantin93
- Автомобил: Vw Passat B5.5
- Двигател: 1.9 Tdi AVF
Гумите са повече от перфектни, дори и като съм ги закупил втора ръка.
Снимките говорят достатъчно за това кой е производителят и къде са произведени!!
Снимките говорят достатъчно за това кой е производителят и къде са произведени!!
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Колеги, не искам да ви отказвам, но тестовете на АДАК се правят с чисто нови гуми.
В по-голяма степен нписаното по-долу от мен важи за зимните модели, но им доза истина и при летните.
Важното за една гума е да запази качествата си максимално дълго време и да показва добри показатели във времето. При водещите комапнии се отделя много време и средства, за да се оптимизират смесите (казвала ми го е работеща в Континентал българка) и каучука да запази свойствата си достатъчно дълго време, за да осигури нужната стабилност и сигурност на пътя.
Не вярвам, че каучуковите смеси на Мишлен, Континентал или Дънлоп са идентични с тези в евтините марки от сорта на Барум, Спортива или тези Сайрън.
Да приемем че тези нискобюджетни гуми през първите 1-2 лета са добре, в един по-късен етап те неминуемо ще започнат да показват значителни отклонения на мокро, на удължен спирачен път и т.н.
Такава гума бих сложил само ако карам някаква малолитражка в града и не вдигам повече от 50-60 км/ч с нея.
В по-голяма степен нписаното по-долу от мен важи за зимните модели, но им доза истина и при летните.
Важното за една гума е да запази качествата си максимално дълго време и да показва добри показатели във времето. При водещите комапнии се отделя много време и средства, за да се оптимизират смесите (казвала ми го е работеща в Континентал българка) и каучука да запази свойствата си достатъчно дълго време, за да осигури нужната стабилност и сигурност на пътя.
Не вярвам, че каучуковите смеси на Мишлен, Континентал или Дънлоп са идентични с тези в евтините марки от сорта на Барум, Спортива или тези Сайрън.
Да приемем че тези нискобюджетни гуми през първите 1-2 лета са добре, в един по-късен етап те неминуемо ще започнат да показват значителни отклонения на мокро, на удължен спирачен път и т.н.
Такава гума бих сложил само ако карам някаква малолитражка в града и не вдигам повече от 50-60 км/ч с нея.
един приятел кара семислика на SYRON и е много доволен каза че на пистата се държат много добре и на мокро време също,гумите са немски и повечето ги поръчват директно от Германия не ги държат на склад офицялния вносител мисля че е някъде в сливен