Здравейте, колеги! Реших малко да ви разсмея.
Пътувам си наскоро и пред очите ми се развива следния сценарии. В малко селце в Северо-Западнала България един очукан Голф 3 спира на средата на платното за движение и включва аварийните светлини. Зад него се движи един още по-очукан "Джуган", който бидейки блокиран от Голфчето спира на място. От голфа в явно превъзбудено състояние, с псувни и гневни, заплашителни ръкомахания излизат 5 тинейджър рома. Същите отиват при Джугана, отварят двете врати и се нахвърлят към водача му с псувни и плесници. Естествено движението е блокирано и всички гледат саира, който се развива на центъра на селото. Не знам с какво ги беше ядосал възрастния водач на камиона, но тези тинейдржъри, които очевидно нямаха годините за правоспособност на МПС, бяха много превъзбудени. Очевидно,все пак местните жители нещо им казаха, те се върнаха победоносно в Голфето и с бясно превъртане на гуми потеглиха.
Веднага се сетих за Руският фулмов хит "Бумер" и пред мен се разви един ужасяващ Български сценарии. Не знам дали човек да се смее или да плаче. Струва ми се, че с времето от влизането ни в ЕС, поведението и ценностите ни вместо да се променят към по-добро, отиват към нещо друго, различно...
....следва продължение

Филмът "Бумер" в българска версия
- kc_3011
- Автомобил: VW Bora Variant
- Двигател: AUS 2000
Re: Филмът "Бумер" в българска версия
Аз така го разбрах: "Пет циганина бият българин шофьор и кибици гледат" - не е за смях, не е за плачене, а е 

- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Re: Филмът "Бумер" в българска версия
тия мангали имат много свобода.Ако мангал удари българин няма проблем но ако българин удари мангал става ебати мазалото веднага етнически проблем веднага дискреминация абе нямам думи 

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Филмът
Бързах и неможах да видя в бързината ром ли е..не е ли...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”