Някой сблъсквал ли се е с въпросните гуми Radburg? http://www.radburg.ro/
Регенерат са, на много ниска цена. Знам че не ще ги бива, но все пак ако някой има отзиви може да ми каже!

Гуми Radburg
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Гуми Radburg
Според мен не си струва. Регенерат- за предни не става и не се знае кога ще падне - основата е стара гума на незнайни години.По-добре 2 ра младост гуми на ниса цена
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вземи си читави гуми втора младост по-добре, вместо да се занимаваш с нови регенерати. Не е шега тая работа с гумите.
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Специално към тази марка нямам мнение, но като цяло за регенератите може да се каже следното:
- не е препоръчително за предни да се ползват
- за задни не мисля, че е проблем. Все пак товарните автомобили си ги ползват от много години и то не само в България.
- не е препоръчително за предни да се ползват
- за задни не мисля, че е проблем. Все пак товарните автомобили си ги ползват от много години и то не само в България.
Ако се карат на раздрънката (служебна) кола предимно из града - става. Но за по-големи скорости извън града не е много добър вариант. Все пак е на късмет - може се балансира зле, може и да се оцелят свестни.
- hristakis
- Автомобил: Golf 2 1991 Golf 4 2002
- Двигател: 1.8 RP 1.9 TDI ASV
да, това всичкото ми е ясно! Просто исках да разбера дали някой се е подлъгвал да си купи въпросните гуми!
http://olx.bg/novi-gumi-225-45-17-radburg-i51525291
http://olx.bg/novi-gumi-225-45-17-radburg-i51525291
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Мини по някоя магистрала 50км и пускай погледи вдясно - преброй колко отлепени регенерати има оставени.
После сам си отговори на въпросите.
toshara написа:Мини по някоя магистрала 50км и пускай погледи вдясно - преброй колко отлепени регенерати има оставени.
Тия са предимно от камиони, а при тях мисля, че правят частичен регенерат т.е. лепят само лента за нов грайфер. Има и пълен регенерат, при който има нова гума и отстрани. Не съм супер компетентен, но мисля, че втория почти няма шанс да се разлепи като хвърлените по магистралите. Масовият проблем обаче е лош баланс поради невъзможност на всяка гума да се оцели точно подходящото регенериране. Зависи и колко качествени основи се вземат. Повечето регенериращи фабрики твърдят, че ползват само мишелин и подобни за основи, но кой знае какви са конкретните.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Има доста качествени регенерати, ама дали този е такъв - времето ще покаже.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”