Брабуси от Толиати......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Брабуси от Толиати......

Мнениеот Plamen_RI » Вто 03 апр 2007 12:51

http://dnevnik.bg/show/?storyid=324591

Брех да му се невиди, вече ще гледам на жигулките с друго око :lol:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 03 апр 2007 12:56

"Сделано в России" - това ако се появи на европейския пазар ще фалирам (нали съм Брабус mhihi ).
Не вярвам наистина тези автомобили да се продават извън Русия. То само в Москва има достатъчно клиенти, които могат да си позволят 250~300 хил. $ за кола.

Последна промяна от brabus на Вто 03 апр 2007 13:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Вто 03 апр 2007 13:00

Доста интересно :roll:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 03 апр 2007 13:11

що бе Брабусе, то и ти си Сделан в Болгарии ама си качествен, и ний се те ценим високо :lol:
Ами аз в интерес на истината в началото се изумих ама като се замисля сега чичко Бодо Бушман едва ли би си заложил името ако не е сигурен в качеството...

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 03 апр 2007 13:54

Абе и си прав, и не съвсем :lol:
Така, да погледнем психологията на един истински потребител на Брабус, тук не става въпрос за наркодилър, който е продал 5 кила кока и е решил да си го купи. Та така, това примерно е известен адвокат, доктор, изпълнителен директор на голяма компания и т.н.
До тук мисля, че всички са съгласни с мен!?
Това са хора, които знаят стойността на парите и вярвайте си правят много добре сметката какво си купуват. Същият този потребител не ми се вярва хей така да отдели 150 000 евро, да не говоря, че има техни модели за по над 250 000 евро и да не се интересува от качеството. Дори да е същото, за което не се съмнявам, че немците ще искат да бъде гарантирано на 200%, клиентът ще иска да знае, че това чудо на техниката е произведено в Германия. Тук не става въпрос за чип или МР3. Става въпрос за психологическата бариера - "Давам много пари и искам да получа нещо много добро." Говорим за високотехнологичен автомобил, който като начало (Мерцедес) започва от много високо ниво, камо ли като мине през Брабус.
П.П. Пак се увлякох :lol:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 03 апр 2007 14:37

brabus написа:тук не става въпрос за наркодилър, който е продал 5 кила кока и е решил да си го купи. Та така, това примерно е известен адвокат, доктор, изпълнителен директор на голяма компания и т.н.

Ими да ти кажа не мисля че по нашете георгарфски ширини това е съвсем валидно, да не говорим в русия...иначе за останалото те подкрепям
Виж например Г-класата на Мерцедес - една иначе страхотна машина, у нас се е превърна в символ на нещо престъпно....

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Вто 03 апр 2007 15:04

Според мен тука става въпрос за умела калкукация на производствени разходи срешу мита и пр.

Митата в Русия доколкото знам са доста виско, еле пък за такова добиче 600 к.с. ++ 7 литра двигател.

Ако го вкарат на части, и братушките го сглобят, може би Брабус ще ползват някви преференции, чрез който в крайна сметка ще им остава по-стабилна печалба, и така...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”