Привет колеги! Имам може би банално запитване и все пак понеже не можах да открия по-конкретен отговор относно въпросните фланци, се обръщам към всички, които могат да ми помогнат. Наскоро си купих BBS-ки оригинални 4х100 15-ки. Много исках такива, но в перфектно състояние.Сега, след като си сдобих с тях имам следният проблем. Джантите пасват идеално, но взлизат много навътре в калника и стои малко грозновато. Искам да попитам за напътствия как мога , откъде и какви фланци да си купя за да може гумите ми - 195/55/15 след поставянето на фланците да не опират при натоварване във вътрешната част на калниците? Ако има съфоромци, които продават такъв размер фланци / аз лично нямам представа какви трябва да бъдат / нека ми пише или направо да ми се обади с конкретна оферта на тел. - 0897950096 - Андрей ! Изключително ще Ви бъда благодарен колеги ! Благодаря предварително !
P.S. Въпросния модел джанти са на снимката !
Фланци за оригинални джанти BBS
-
- Автомобил: MK 3
- Двигател: 1.9 GTD
- danielstoqnov
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHF 110 +
Re: Фланци за оригинални джанти BBS - ЗАПИТВАНЕ !
Здравей колега аз си поръчах от тук http://olx.bg/flantsi-i40101643 фланци по поръчка много е коректен човека и работи евтино с качествени материали,като може от него да си вземеш и болтовете.А за това дали опира зависи от окачването ти с 15-ки и добро окачване дори и стоково не би трябвало да опира..но естествено зависи какъв размер фланец искаш да сложиш
мисля,че 20мм няма да са проблем
ПС: ако имаш познат който работи във вулканизатор,гумаджийница и т.н по-принцип при тях имат дистанционни фланци може да пробваш как ще стой дали ще опира ;)

ПС: ако имаш познат който работи във вулканизатор,гумаджийница и т.н по-принцип при тях имат дистанционни фланци може да пробваш как ще стой дали ще опира ;)
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Фланци за оригинални джанти BBS
По принцип спокойно можеш да сложиш до 20мм фланци. Но ти караш с по-голям от оригиналния размер гуми за колата ти, така че по-добре метни 13-15мм. 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Фланци за оригинални джанти BBS
Не виждам никъде да се споменава ЕТ-то на джантите?
Как се дават така на сляпо съвети за фланци хич не ми е ясно...!
Към автора - всичко над 5mm дебелина изисква също съответните по-дълги болтове!

Как се дават така на сляпо съвети за фланци хич не ми е ясно...!

Към автора - всичко над 5mm дебелина изисква също съответните по-дълги болтове!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”