Психо за кат.С
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Психо за кат.С
Колеги,решил съм да изкарам кат.С и в този ред на нещата първо да си искарам психото и после другите неща,въпроса ми е може ли някой минал по тоя път да каже какво се прави на това психо,колко пъти можеш да се явиш и всичко което знае!Благодаря предварително !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Психо за кат.С
Виж тук. Има доста полезни теми
http://www.vwclub.bg/forum/search.php?keywords=%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F+%D0%A1+%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE+&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Като цяло изпита е на 2 етапа:
1-ви- изпитна писмен с въпроси и картинки
2-ри изпит на машина за бързина на реакция

Като цяло изпита е на 2 етапа:
1-ви- изпитна писмен с въпроси и картинки
2-ри изпит на машина за бързина на реакция
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Психото,ако не си ходил никога едва ли ще го вземеш от първия път.
Аз когато карах С-то имаше тренировъчни зали,там ни раздаваха такива въпросници и ни пускаха да тренираме на машината.Естествено се заплащаше там някакви пари.
Аз когато карах С-то имаше тренировъчни зали,там ни раздаваха такива въпросници и ни пускаха да тренираме на машината.Естествено се заплащаше там някакви пари.

- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
за първи път ще се явявам ...
- Bai Sando
Значи потърси за тренировка някъде да ходиш.Голяма простотия е тва психо 

- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
В жк.Слатина има една лабораторя на бул.Шип.Проход /завод електроника/ и незнам дали е същото като на Витиня 1
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Bai Sando написа:Психото,ако не си ходил никога едва ли ще го вземеш от първия път.
...
Извинявай ако прозвучи крайно, ама това са глупости. Ходил съм няколко пъти на психо, първият път нямах още 18 години. За първи път тогава видях това животно-машината. На всеки от нас му дадоха преди изпита минута-две да види какво се прави. Нямам точен спомен, но от тридесет и кусур човека дали и един-двама бяха скъсани. Ако имаш нормални рефлекси не е никакъв проблем да го минеш.
Иначе ако те скъсат можеш да се явиш пак в някакъв къс срок (не помня точно какъв беше). Ако те скъсат и вторият път можеш да се явиш пак след шест месеца
- Bai Sando
Оооо при нас от 20 човека пуснаха към 5.
Госпожата която пускаше машината е стара мома на 50 и кусур години...не веднъж е яла боя от стари шофьори но тя си знае нейното.Все едно гледаш изражението на бригаден генерал.
При вас може и да е по-лесно,ама тука беше ужас.Имаше някакво условие ако те скъсат 2 пъти и третия път те пращат в София.Това беше преди доста години сега може и да са променили нещата.
Госпожата която пускаше машината е стара мома на 50 и кусур години...не веднъж е яла боя от стари шофьори но тя си знае нейното.Все едно гледаш изражението на бригаден генерал.
При вас може и да е по-лесно,ама тука беше ужас.Имаше някакво условие ако те скъсат 2 пъти и третия път те пращат в София.Това беше преди доста години сега може и да са променили нещата.
Bai Sando написа:Психото,ако не си ходил никога едва ли ще го вземеш от първия път.
Този изпит нали има за цел да установи дали кандидат-шофьора може да реагира правилно и достатъчно бързо в дадена ситуация? Ако отидеш и тренираш на подобна машина малко се губи ефекта, не мислиш ли?
Аз съм се явявал веднъж на психо и го изкарах.
- Bai Sando
Айде явете се в нашия ДАИ и пак ще си говорим 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Колега, не искам да споря, но психо-теста си е един за цяла България. Времето за реакция е определено и предварително зададено, броя грешки, на които имаш право е определен. Няма значение къде точно се явяваш (освен ако някой местен не се бъзика с машината, но това няма как да знам и със сигурност не е правилно)
- Bai Sando
Оная госпожа от компютъра си задаваше скоростта на машината.Един колега тогава такива лъжи и говори,та да го пусне.Имал деца,болна жена и не знам си какво.И наистина оная му пусна по-бавна програма.
Писмения тест е ясен,да.Обаче на машината ако не си и симпатичен...
Писмения тест е ясен,да.Обаче на машината ако не си и симпатичен...
Психото е елементарно стига да не си малоумен ! Въпроса е дали изобщо за категория C ти требва това психо не го ли махнаха и на негово място сложиха професионална компетентност ли кво беше там . Понеже и моето изтече и доколкото разбрах то вече не ми требва ми ми требва тая новата глупост !
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Психото го взех преди 1 месец. И то без грешка на машината, от което ми дадоха и психо валидно за "D" категория. А досега не бях виждал такава джаджа. Общо взето трябва да се съсредоточиш и да не бързаш. Много колеги изгоряха от бързане.
Първата част е няколко десетки въпроса за това като какъв се определяш и там едни кръгчета, хиксчета и квадратчета отмяташ.
Общо взето за два часа и се минава.
Бързината на програмата не я определя лелката, тя е една и съща. Просто натиска старта и програмата тръгва. Еднакво бърза е за всички, това че е пуснала някой не е от бавна машинка, а от обаятелен разговор.
До колегата над мен, за да караш камион или автобус трябва задължително да имаш психо. Тази новата, "простотия", както я наричаш и нея трябва да я имаш и карта за квалификация на водача, ако не караш за лично ползване. Психото е валидно 3 години до 65 години, от там всяка година се кара.
Първата част е няколко десетки въпроса за това като какъв се определяш и там едни кръгчета, хиксчета и квадратчета отмяташ.
Общо взето за два часа и се минава.
Бързината на програмата не я определя лелката, тя е една и съща. Просто натиска старта и програмата тръгва. Еднакво бърза е за всички, това че е пуснала някой не е от бавна машинка, а от обаятелен разговор.

До колегата над мен, за да караш камион или автобус трябва задължително да имаш психо. Тази новата, "простотия", както я наричаш и нея трябва да я имаш и карта за квалификация на водача, ако не караш за лично ползване. Психото е валидно 3 години до 65 години, от там всяка година се кара.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Колегата е прав - бързината се задава от "лелката".Не ме питайте от къде зная
.Реши ли че няма да те пусне - край.То е в тяхен интерес .Нали следващия път пак ще си платиш .Веднъж минал там пак трябва да се върнеш понеже резултата от изпита се изпраща до изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.Те така..
http://listovkite.com/psycho_test.php айде тренирайте.Няма педали ама това е.

http://listovkite.com/psycho_test.php айде тренирайте.Няма педали ама това е.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”