Здравейте колеги!С някой от вас се познаваме с други не,искам да изявя голямо възмущение от скъпите джанти на нашия роден пазар!А именно така наречените редки и ценни джанти!Искам да разбера вашето мнение за това защо "аджеба" джанти от рода на 4х100 15 ет 35 (всички знаем колко добре седят на голф 3 ) могат да стигнат цена 950лв 1000 лв и ... на там ??? Ясно е че са ББС ,редки , разглобяеми, полирани и не толкова полирани,с капачки, без капачки , юбилейни и още какво ли не,но за бога защо трябва да седят в някое мазе да се скапват (в най добрия случай) или да бъдат откраднати от някой мангал и после претопени или продадени (в най добрия случай) а не бъдат продавани поне на половината от цената на автомобила за който са предназначени???
Само пример ще дам! Наскоро в моят автосервиз където работя като гумаджия (

) дойте един пройдоха и влачеше в количката си 3 броя ББС 16 цола от юби модела но 4х100 доста редки джанти (мисля че има в форума за 950 лв ) в лощо състояние но аз знам какви могат да станат ,но няма значение ,та мангала се провикна "бате бате искаш ли едни джанти имам тука да видиш,че съм тръгнал към вторичните да ги давам" при което знам че може да е някоя далавера , както и беше,като ги видях и веднага попитах за четвърта джанта ,а той каза "еми нема как бате трябваше да си ходя и нея взех" и така ми намига ,ясно е че са го гонили :))) докато се разправям с мангала от някъдее се появи собственика и почна да крещи мангала заряза количка джанти и боклуците си

Собственика остана доволен каза че го гони от сума време някъде от Бояна ,а сервиза ми е в красна поляна :) Попитах го колко иска за тях в този вид и сами се сещате 800 лв просто нямам думи!!!
Кажете какво мислите не е ли по добре хубавите джанти да се виждат по улиците на колите или да бъдат с месеци в ОЛХ или тук в форума или претопени за скрап ???
Прилагам снимки на това което най много ме възмути!Нищо лично към някой който си познае джантите и държа да обясня че с гуми без гуми цената е за мен не реално като погледна автомобилите за който са предназначени !!!