Добър вечер колеги,ще бъда кратък,не съм сигурен дали тук е мястото на темата но тъй като е важно и спешно пускам тук темата и ако не и е тук мястото моля да бъде преместена и съжалявам ако има друга подобна.
Въпроса е следния,имам проблем с втората кола за която доста от вас знаят,разбиха я,изпочупиха я..Стъкла,салон,табло и т.н. всичко е на сол..За съжаление документите бяха в нея и повече не ги намерих,явно са ги изхвърлили или не знам какво може да са ги направили.
Интересува ме,какво мога да направя,и колко ще струва издаването на нови документи за колата, и според Вас дали изобщо си заслужава филма.
Също така,в пунктовете за изкупуване на коли за желязо изискват ли някакви документи на колата? Моля помогнете спешно е!!!

Загубени документи!! ПОМОЩ..
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Re: Загубени документи!! ПОМОЩ..
Големият талон пазиш ли го? Ако го имаш малкото талонче е смешни пари, 12 лв мисля беше. Застрахователя ще ти издаде нова полица, за техническия преглед също ако пазиш големия отрязък ще ти издадат нов малък в същия пункт. Общо взето разходите са малки, ако си пазиш големият талон, ако и него са взели положението не е розово.
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Тя беше с старите документи с един талон,тъкмо я купих дори не беше карана и нямаше гражданска и преглед..
- Golfan_93
- Автомобил: Golf MK III
- Двигател: ABD 1992
Документа за покупко-продажбата, пазиш ли го?
Чрез него не може ли да се докаже че колата е твоя,(по-номера на купето, и двигателя?) и следователно в кат да я преригистрират, да бракуват старите номера, и да ти дадат нови?!
Чрез него не може ли да се докаже че колата е твоя,(по-номера на купето, и двигателя?) и следователно в кат да я преригистрират, да бракуват старите номера, и да ти дадат нови?!
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Обясни ситуацията по конкретно защото няма кой да ти даде реален отговор освен колко ще струва да извадиш нови документи,евентуално номерата поне от новите ли са и т.н.
Но както ти казах и във фейса,ти си никой защото нямате нито договор за покупко продажба нито фигурираш някъде.
Проблема не е само твой а и на продавача,да не търси под вола теле и не се захващай да плащаш нещо което не е на твое име,ако са ти в повече тея пари ще се събереме да ги изпиеме и пак ще си на длавера защото ще си спестиш бъдещи неприятности.
Но както ти казах и във фейса,ти си никой защото нямате нито договор за покупко продажба нито фигурираш някъде.
Проблема не е само твой а и на продавача,да не търси под вола теле и не се захващай да плащаш нещо което не е на твое име,ако са ти в повече тея пари ще се събереме да ги изпиеме и пак ще си на длавера защото ще си спестиш бъдещи неприятности.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”