Обезщетението, кото получих от БулИнс за счупен фар,

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Обезщетението, кото получих от БулИнс за счупен фар,

Мнениеот stanimir » Пон 11 юни 2007 17:16

който ми беше писан за "НОВ", при застрахована сума на 9-годишното возила от 7 000лв, клауза P, е.........74 лв. и 10 стотинки....... Държа само да отбележа, че освен фара ми описаха и две липси-халогена и задната лайсна, но за тях човека каза, че по принцип не плащат (което и аз знам и съм Ок0, но за останалото........кво да Ви кажа- БулИнс СЪКС!
Никога повече там, просто искрено съжалявам, се прее*ах и отново се кастрозастраховах там,но това е до време.

Моля, темата ми да не бъда трита!Истината си е истина!

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 11 юни 2007 17:18

еми май всички плащат приблизително толкова за фар!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 11 юни 2007 17:27

Темата колега е многократно обсъждана.Аз стигнах до извода/посредством ДЗИ-ама те сички са еднакви/ ,че за Г3 най-доброто е застраховка кражба/3%/ и си пей сърце.Освен сичко друго/дават пари само за китайска част/ чакаш по опашки и сумати разправий.
P.S.Ако искаш фар пред застрахователя/ако твоя има читави нещо по него/-свиркай.Освен туй си купи ласна да не загрозяваш хубвата колица :)

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Пон 11 юни 2007 18:39

Rabbit_TDI написа:Темата колега е многократно обсъждана.Аз стигнах до извода/посредством ДЗИ-ама те сички са еднакви/ ,че за Г3 най-доброто е застраховка кражба/3%/ и си пей сърце.Освен сичко друго/дават пари само за китайска част/ чакаш по опашки и сумати разправий.
P.S.Ако искаш фар пред застрахователя/ако твоя има читави нещо по него/-свиркай.Освен туй си купи ласна да не загрозяваш хубвата колица :)

те станаха ДВЕ лайсни вече, наскоро ми гепиха и другата.
Инак-фар си имам вече, взех от колегата Козунак, тук е мястото да кажа колко точен пич е.
Но от БулИнс съм крайно разочароиван,пак повтарям-висока застрахователна сума, колата описана като "В отлично състояние, без забележки", висока премия, под 10 г., и педерастите да се изгаврят така......
Лично аз ще им тормозя чиновницте до съмнало -ама до догодина.парите съм ги забарвил,явно ми е,че повече няма да дадат,но ще ги скъсам от писма и жалбици, не за друго-а за да стъжня животеца им, мен лично нищшо не ми коства да ги пиша,и без друго ми е в професията :lol:

Потребителски аватар
sooni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sooni » Пон 11 юни 2007 19:43

бате където и да се застрховаш,трябва да имаш човек иначе никой не те ебава

Потребителски аватар
Senior GR
Автомобил: VW Golf II
Двигател: RP 1989

Мнениеот Senior GR » Пон 11 юни 2007 19:45

.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара????? :roll:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Пон 11 юни 2007 19:45

sooni написа:бате където и да се застрховаш,трябва да имаш човек иначе никой не те ебава

много зависи от годината на колата и как тя се ремонтира
по пълно каско или по експертна оценка.
Senior GR написа:.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара????? :roll:

точния отговор.
Естествено че няма да ти платят фара по цени на ХЕЛА (оригинален)
Ще гледат Марти или Интеркар за сравнение (депо или тик)

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пон 11 юни 2007 19:52

Senior GR написа:.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара????? :roll:

Добре де, продай му една Хела която да е с ел.регулиране ;) за 74 лв. и 10 стотинки :lol:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Пон 11 юни 2007 20:04

didodi написа:

Добре де, продай му една Хела която да е с ел.регулиране ;) за 74 лв. и 10 стотинки :lol:

все още няма застраховател, дето да плати оригинален фар на 10 годишна кола.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 11 юни 2007 20:25

vesellin написа:
didodi написа:

все още няма застраховател, дето да плати оригинален фар на 10 годишна кола.

Има бе аз съм питал-ама се казва валутно каско и е не 6 процента ,а 12-13 :lol: -абе забавен народ кво да ти кажа.При абсолютно всички застрахователи оригинални части има за коли до 3 години след тва :seeex :!: При ДЗИ бях с мой човек/то всъщност той ме открехна кви лешпери са/,ама това не ми прави колата на 3 години :) .Ако нямаш твой човек пък как те мотаят не ми се говори :cry: Освен всичко друго нямаме никво право да се сърдим на застрахователите :!: ,а на колегите шофйори и българския манталитет/не ми се влиза ся в дълга полемика що е така/ :idea:

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Пон 11 юни 2007 20:38

vesellin написа:
sooni написа:бате където и да се застрховаш,трябва да имаш човек иначе никой не те ебава

точния отговор.

Мен есента ми счупиха стъклото на фара, и отидох при застрахователите и те ме пратиха в някакъв техен магазин, с уговорката, че там продават стъкла с марката Hella, уви имаха само DEPO , естествено се отказах и отидох в Елир Авто... и намерих оригинално стъкло на Hella , и нали написаха ми фактура и отидох при застрахователите и ми възстановиха 40 -те лева, без проблеми :wink: Каското ми е във "Витоша" :!:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 11 юни 2007 21:07

georgipass написа:
vesellin написа:

точния отговор.

Мен есента ми счупиха стъклото на фара, и отидох при застрахователите и те ме пратиха в някакъв техен магазин, с уговорката, че там продават стъкла с марката Hella, уви имаха само DEPO , естествено се отказах и отидох в Елир Авто... и намерих оригинално стъкло на Hella , и нали написаха ми фактура и отидох при застрахователите и ми възстановиха 40 -те лева, без проблеми :wink: Каското ми е във "Витоша" :!:

Иди с цял счупен фар да видиш как ще ти възстановят 200 и кусур лева Хелла :lol: .Отделно ,че ако нещо ти се счупи и падне/или го откраднат/си го издухваш отсекъде.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пон 11 юни 2007 21:18

vesellin написа:все още няма застраховател, дето да плати оригинален фар на 10 годишна кола.

Зависи кой познаваш :lol: Даже остават и парички за халогени ама няма да те светвам в измамата.....

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 11 юни 2007 21:28

Еееее айде сега 14 кинта си напред аз моя за 60 ти го продадох.... :lol: Бъзикам се, ама така е със застрахованите коли на тия години.Те разчитат че за 40 кинта е си земеш фар и за още 30-35 ше си земеш халоген.Което на практика не е невъзможно, но ние просто не сме от тая порода хора.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 12 юни 2007 9:17

Айде бе?!?!?на НОВ фар тов али е цената,да предположим,че го купя на ново,А????

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”