който ми беше писан за "НОВ", при застрахована сума на 9-годишното возила от 7 000лв, клауза P, е.........74 лв. и 10 стотинки....... Държа само да отбележа, че освен фара ми описаха и две липси-халогена и задната лайсна, но за тях човека каза, че по принцип не плащат (което и аз знам и съм Ок0, но за останалото........кво да Ви кажа- БулИнс СЪКС!
Никога повече там, просто искрено съжалявам, се прее*ах и отново се кастрозастраховах там,но това е до време.
Моля, темата ми да не бъда трита!Истината си е истина!
Обезщетението, кото получих от БулИнс за счупен фар,
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Темата колега е многократно обсъждана.Аз стигнах до извода/посредством ДЗИ-ама те сички са еднакви/ ,че за Г3 най-доброто е застраховка кражба/3%/ и си пей сърце.Освен сичко друго/дават пари само за китайска част/ чакаш по опашки и сумати разправий.
P.S.Ако искаш фар пред застрахователя/ако твоя има читави нещо по него/-свиркай.Освен туй си купи ласна да не загрозяваш хубвата колица
P.S.Ако искаш фар пред застрахователя/ако твоя има читави нещо по него/-свиркай.Освен туй си купи ласна да не загрозяваш хубвата колица

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Темата колега е многократно обсъждана.Аз стигнах до извода/посредством ДЗИ-ама те сички са еднакви/ ,че за Г3 най-доброто е застраховка кражба/3%/ и си пей сърце.Освен сичко друго/дават пари само за китайска част/ чакаш по опашки и сумати разправий.
те станаха ДВЕ лайсни вече, наскоро ми гепиха и другата.
Инак-фар си имам вече, взех от колегата Козунак, тук е мястото да кажа колко точен пич е.
Но от БулИнс съм крайно разочароиван,пак повтарям-висока застрахователна сума, колата описана като "В отлично състояние, без забележки", висока премия, под 10 г., и педерастите да се изгаврят така......
Лично аз ще им тормозя чиновницте до съмнало -ама до догодина.парите съм ги забарвил,явно ми е,че повече няма да дадат,но ще ги скъсам от писма и жалбици, не за друго-а за да стъжня животеца им, мен лично нищшо не ми коства да ги пиша,и без друго ми е в професията

- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
sooni написа:бате където и да се застрховаш,трябва да имаш човек иначе никой не те ебава
много зависи от годината на колата и как тя се ремонтира
по пълно каско или по експертна оценка.
Senior GR написа:.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара?????
точния отговор.
Естествено че няма да ти платят фара по цени на ХЕЛА (оригинален)
Ще гледат Марти или Интеркар за сравнение (депо или тик)
- Rabbit_TDI
- Контакти:
vesellin написа:didodi написа:Senior GR написа:.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара?????
Добре де, продай му една Хела която да е с ел.регулиранеза 74 лв. и 10 стотинки
все още няма застраховател, дето да плати оригинален фар на 10 годишна кола.
Има бе аз съм питал-ама се казва валутно каско и е не 6 процента ,а 12-13

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vesellin написа:sooni написа:бате където и да се застрховаш,трябва да имаш човек иначе никой не те ебава
по пълно каско или по експертна оценка.Senior GR написа:.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара?????
точния отговор.
Мен есента ми счупиха стъклото на фара, и отидох при застрахователите и те ме пратиха в някакъв техен магазин, с уговорката, че там продават стъкла с марката Hella, уви имаха само DEPO , естествено се отказах и отидох в Елир Авто... и намерих оригинално стъкло на Hella , и нали написаха ми фактура и отидох при застрахователите и ми възстановиха 40 -те лева, без проблеми

- Rabbit_TDI
- Контакти:
georgipass написа:vesellin написа:sooni написа:бате където и да се застрховаш,трябва да имаш човек иначе никой не те ебава
по пълно каско или по експертна оценка.Senior GR написа:.....добре бе , човече- КОЛКО искаше да ти платят при положение, че това е цената на фара?????
точния отговор.
Мен есента ми счупиха стъклото на фара, и отидох при застрахователите и те ме пратиха в някакъв техен магазин, с уговорката, че там продават стъкла с марката Hella, уви имаха само DEPO , естествено се отказах и отидох в Елир Авто... и намерих оригинално стъкло на Hella , и нали написаха ми фактура и отидох при застрахователите и ми възстановиха 40 -те лева, без проблемиКаското ми е във "Витоша"
Иди с цял счупен фар да видиш как ще ти възстановят 200 и кусур лева Хелла

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”