golf_td написа:Колеги , имам проблем с нов акумулатор , марка Енекси - взех най-евтиния възможен с 2 години гаранция. В момента са минали 9 месеца от както е купен и вече няма никой..., при положение , че още дори не е толкова студено.Колата не бе карана около седмица, което според мен не е причина да не пали при нормален акумулатор. Сигурен съм , че проблема не е от колата , а е от акумулатора , но не съм сигурен дали ще ми признаят гаранцията понеже при заверката ми казаха да отида след 6 месеца пак там да видят как зарежда (сервизно обслужване , което се падаше август месец) , но аз забравих да отида. Може би просто си знаят какви боклуци продават и това е още един трик - 50% ако забравят за тази заверка , стига им... Може ли да пробутват такива ментета на пазара , това направо си е подсъдно , за това мразя новите технологии като цяло , ето заради такива неща , колата на 100 години не е мръднала , акумулатори ще им сменям тука без време
... Кажете дали има смисъл да ходя да се моля да ми признаят гаранцията или е изключено ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта