Газостанции
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Газостанции
Къде има газастанции на Топливо в София и по конкретно Надежда-Люлин-Обеля???А и по принцип от коя газостанция сте доволни?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газостанции
CCCP_FAN написа:Къде има газастанции на Топливо в София и по конкретно Надежда-Люлин-Обеля???А и по принцип от коя газостанция сте доволни?
Лукойл....за топливо съм съгласен...до нас има и целия град идва да зарежда щото цената и качеството са идеални...ако и по софийско ги има е добър избор...ааа и OMV нема оплакване...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз зареждам само омв или газтрейд ама газтрейд е по добре.
Също съм забелязал че ако сипя за 5 лв минавам 40км, Ако сипя за два пъти по 5 лв минавам около 80км, сипвам веднъж 10 лв минавам 100-110, сипвам два пъти по 10 изминавам 210-220км, сипвам веднъж за 20, изминавам над 250 км ( Градско каране )
Незнам до какво води това, според мен колкото по малко сипвате толкова по малко влиза газ в течно състояние.....
Зареждайте до дупка

Също съм забелязал че ако сипя за 5 лв минавам 40км, Ако сипя за два пъти по 5 лв минавам около 80км, сипвам веднъж 10 лв минавам 100-110, сипвам два пъти по 10 изминавам 210-220км, сипвам веднъж за 20, изминавам над 250 км ( Градско каране )
Незнам до какво води това, според мен колкото по малко сипвате толкова по малко влиза газ в течно състояние.....
Зареждайте до дупка

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Tyno написа:Аз зареждам само омв или газтрейд ама газтрейд е по добре.
Зареждайте до дупка![]()
Добре е някой да потвърди и ще те послушам...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газостанции
CCCP_FAN написа:Къде има газастанции на Топливо в София и по конкретно Надежда-Люлин-Обеля???А и по принцип от коя газостанция сте доволни?
Еми точно там е газсотанцията на Топливо

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”