Здравейте,
Искам да разбера какъв е модела на джантата fondmetal 7Jx17 от прикачената снимка. Същата върви като стандартно оборудване на VW passat 2.0 tdi SW BMT 140 hp 2011 г.
Благодаря

помощ за модела ня джантите
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Re: помощ за модела ня джантите
Я ми дай снимка на стандартно оборудван Пасат с тая джанта.
Довечера ще го снимам, че жена ми го кара. Колата така я купихме с такива джанти. Резервната гума също беше с такава джанта. Проблема дойде след като автокъщата прехвърли колата на жена ми. Когато си я взе се оказа че автокъщата е свалила резервната гума и като им се обадих ме излъгаха че си била тяхна и я ползвали само докато собственика на къщата карал колата напред назад (пълни измислици, но както и да е да е). Също така в София съм виждал и друг такъв модел пасат със същите джанти, а и тези от автокъщата казаха, че това са си оригиналните на колата.
Искам да разбера какъм им е модела за да потърся някъде втора ръка. До момента не откривам дори и нови някъде да се продават. Ако някой знае как се казва модела или може да ме насочи откъде мога да си купя ще съм му благодарен.
Искам да разбера какъм им е модела за да потърся някъде втора ръка. До момента не откривам дори и нови някъде да се продават. Ако някой знае как се казва модела или може да ме насочи откъде мога да си купя ще съм му благодарен.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Намерих ги
Ето...http://www.gommeblog.it/cerchi-in-lega/auto/4466/fondmetal-w081/
Водят се Fondmetal W081 доколкото видях!

Ето...http://www.gommeblog.it/cerchi-in-lega/auto/4466/fondmetal-w081/
Водят се Fondmetal W081 доколкото видях!

- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Ами да, това не е оригинална джанта на Пасат.