Здравейте колеги като цяло се интересувам за исправянето на вдлъбнатини от градушшка, колата е golf-4 става въпрос за преден капак и таван, като цяло щетите не са много сериозни но пак си личат искам да ги управя.
-Въпроса мие бихтели ми препоръчали човек който е наясно съ тези неща и колко би ми струвал такъв тип ремонт
Благодаря!!!
Вдлабнатини от Градушка
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Re: Вдлабнатини от Градушка
Основно боядисване. Качественно е около 1000лв......може и повече.
- Napstera
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.4
- Контакти:
Ok, Но колко ще струва ремонта по вдлъбнатините да се исправят + боядисването...?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ако ще даваш 1000лв. за боя на два детайла по-добре си купи друга кола
Ако капака е много начукан, по-добре си намери здрав капак втора употреба и го боядисай!
За тавана добър тенекиджия на извади вдлъбнатините, после кит и боя, тук тази операция не би струвала повече от 350-400лв. в София може и 1000 евро да ти поискат ... за качествено

Ако капака е много начукан, по-добре си намери здрав капак втора употреба и го боядисай!
За тавана добър тенекиджия на извади вдлъбнатините, после кит и боя, тук тази операция не би струвала повече от 350-400лв. в София може и 1000 евро да ти поискат ... за качествено

Откарай колата да я види някой бояджия. Ако щетите не са чак толкова големи, както казваш, може и без боядисване да минеш.
- Napstera
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.4
- Контакти:
Да щетите не са кой знае колко големи но пак се забелязват дори покрива и капака е започна лака да се люпи та ще съм ви благодарен ако кажете някой който разбира от тези неща да оправим щетите!!! Благодаря
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”