Здравейте, следващата седмица ми предстой регистрация в КАТ.
Това което ме притеснява е че на предните фарове имам сложено фолио.
Търсих из нет-а но не открих категоричен отговор дали може да ми направят проблем заради това, за това реших да питам.
Принципно фолиото е някакво гадно и се замислям да го разкарам, но мисля преди това да сменя предната решетка и да разкарам единия ксенон (гаден китайски), но до тогава не искам да го махам все още.
Таа мислите ли че може да се заядат? Да го махам ли преди да отида в КАТ?
Една снимка, която не се вижда много хубаво, но все пак...
http://p4.cars.bg/photos/i/caroffer/2015-07-01/a9478183o.jpg
PS: Слагам линк към снимката че не мога да намеря как да я направя по-малка със тоя shortcode и да не вземат да ми се скарат.
Регистрация в КАТ със затъмнени фарове
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Регистрация в КАТ със затъмнени фарове
Май не само на фаровете, ами и на стъклата отпред имаш фолио.
Ако е така - определено няма да минеш!
При желание от страна на КАТ може не само за фолиото на фаровете, ами и заради ксенона да те върнат. Забележат ли фаровете, обаче, със сигурност ще те закачат на апарата за фарове и... по какво на бас, че и там няма да минеш
Ако е така - определено няма да минеш!

При желание от страна на КАТ може не само за фолиото на фаровете, ами и заради ксенона да те върнат. Забележат ли фаровете, обаче, със сигурност ще те закачат на апарата за фарове и... по какво на бас, че и там няма да минеш
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
Тия в кат неса такива баламурници за каквито ги мислите.
- kostik
- Автомобил:
- Двигател:
Технотест, ако минаваш гориш, но, ако е само табели все си мисля, че ще ти мине номера. За табелите просто водиш автомобила нищо не му гледат, кой знае какво :)
Ако си от София и много те притесняват фаровете пиши ми и ще ги разменим за няколко часа :)
Късмет
Ако си от София и много те притесняват фаровете пиши ми и ще ги разменим за няколко часа :)
Късмет
Така,колкото и да е гадно да пиша от телефона ще ъпдейтна. Разкарах фолиото за има няма 30 секунди(и без това не ме кефеше) и смених крушката за 7 лв така че не би трябвало да имампроблеми. Сега имам една камара кабели за махане, но мисля че трябва да има тема за това как да ги разкарам. Благодаря все пак на всички за отговорите.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Адмирации,че си разкарал устройството за изгаряне на ретини наречено "китайски ксенон" ,дано обаче после не го замениш със същото само че по-скъпо което "уж не заслепява" 

- kostik
- Автомобил:
- Двигател:
Офф: принципно се продава ксенон със и не заслепява, но си е бая заигравка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”