Отдавна се каня да пусна такава обща тема, която засяга всички тук, едва ли има човек, който не зарежда с гориво автомобила си! Нека тука описваме, кои бензиностанции са ни излъгали, кога, как, по какъв начин! Но, бих искал, да се придържаме към конкретен случай, и конкретно място, не да кажем, примерно - Лукойл са мошеници, и толкоз, а да посочим, коя точно бензиностанция на Лукойл, в кой град или село, какво точно нередно са направили! Мисля, че така ще е от полза на всички, от съответния град, а и не само, да избягваме тая, "провинила" се, бензиностанция!
Също така, по същия начин, ако някой е доволен от конкретна бензиностанция, независимо по какъв повод, също нека сподели, пак ще е от полза на всички!
И тъй като, е моя темата, ще започна аз! Най-фрапиращия ми случай беше, отпреди доста години вече, все още карах лада петица, много запазена беше

! Беше с АГУ, щях да ходя в Пловдив, и заредих на една малка бензиностанция, в кв. Кольо Ганчев, на изхода за Димитровград, Петрол БД груп се казваше /няма нищо общо с Петрол/. Газта беше по 64 ст. ако не се лъжа, сложих за 20 лв, и сигурно съм имал поне 2-3 литра вътре, иначе, как ще стигна до бензиностанцията?Това са, над 30 литра газ! Тръгнах, стигнах до Пловдив, свърших работа, и тръгнах наобратно, и още преди да стигна магистралата, газта свърши! Грубо, около 100 км, 90 от които, на магистрала, с най-много 100 км/ч! Разбира се, после ходих и на газаджия за реглаж, но почти нищо не пипна, всичко си беше наред! Яко ме бяха ощипали тия бензинаджии, мислех да се жалвам, но се отказах, трудно беше за доказване! Може би, след около година-две, и самата фирма изчезна, бензиностанцията я взе друг, сега вече е Газпром! И само за сведение, ще кажа, че ладата изобщо не гореше много, слагал съм газ за 10 лв, минавал съм 100 км, и е оставала!