Дали ще се вдигне газта на някои "евтини" газостанции сега?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Дали ще се вдигне газта на някои "евтини" газостанции сега?
Като прочетох тази статия и се сетих ,че съм чувал за някой бензиностанции с много евтина газ,та ми стана интересно дали ще поскъпне там газта сега....а може би и дизела на някоя "ведомствена"
? http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4972137

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Дали ще се вдигне газта на някой "евтини" газостанции се
Заради "качествените" горива на газстанциите, независимо кои, независимо от цената ми писна да се занимавам с чистене постоянно на филтри от графит и други мизерии, от некачествена газ някъде газовото дава грешка и после не ще да върви. Затова си купих дизел. Повече кола на газ НЕ ЩА ДА ВИДЯ, КАМО ЛИ ДА КАРАМ. И ако карам ще е на бензин, без газово.
Пп на газ карах- бмв Х5, опел омега, рено лагуна, тико, опел астра, фв голф 3, тойота корола, фв поло 2ф.... всички с проблеми с газовото, ремонтите на които обезсмислят карането на газ
пп2. Пък където съм зареждал от по- евтина проблема идва веднага- или не върви или разхода - космос....
сори за офф-а ама е така
Пп на газ карах- бмв Х5, опел омега, рено лагуна, тико, опел астра, фв голф 3, тойота корола, фв поло 2ф.... всички с проблеми с газовото, ремонтите на които обезсмислят карането на газ
пп2. Пък където съм зареждал от по- евтина проблема идва веднага- или не върви или разхода - космос....
сори за офф-а ама е така

то щото дизела ни е една сълза ...
иначе статията засяга всички видове горива и газта точно никога не е била много по-евтина на тия шано-газстанции ... разликата е от няколко стотинки, т.е. едва ли. Ще го ядат тези с ведомствените колонки за дизел и бензин, дето продаваха нафтата на черно с 30-40% по-евтино.
иначе статията засяга всички видове горива и газта точно никога не е била много по-евтина на тия шано-газстанции ... разликата е от няколко стотинки, т.е. едва ли. Ще го ядат тези с ведомствените колонки за дизел и бензин, дето продаваха нафтата на черно с 30-40% по-евтино.
-
- Автомобил:
- Двигател:
при това положение нищо добро не ни очаква! ще ни изравнят газта с бензина! и край на горивото за народа!долу Борисов! 

Последна промяна от hooligans на Сря 09 сеп 2015 20:46, променено общо 2 пъти.
Причина: Нарушена т. 8 от правилата!
Причина: Нарушена т. 8 от правилата!
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Някой от вас направи ли си труда да прочете статията или просто си търкате клавиатурите?
Още в първия ред си пише точно и ясно за кой акциз става въпрос.
Изравнява се акцизната ставка на пропан-бутанът и дизелът, когато се ползват като гориво за отопление, с тази, когато се ползват като моторно гориво.
Още в първия ред си пише точно и ясно за кой акциз става въпрос.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
По малко ще лапат самите газостанции. В момента един килограм С акциз струва 1,70лв. А 1кг. БЕЗ акциз 2,10. Мило родно ценообразуване.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”