Здравейте колеги. Зимата идва, одеве се рових из темите за зимни гуми и се сетих, че има такова животно като чистачки с нагревател вътре. Миналата седмица смених фабричните бошове на полото с едни хелла за 35 кинта 2те(но това няма значение ама се замислих по въпроса), но за зимата в снега и студа имало някакви чистачки с релета с нагреватели дето не хващали лед по тях и на път няма слизане и тупане през 15 км( даже 15км е много като се замисля). Някой ползвал ли е такива? Дайте мнение- много яко ще да е това, а и видимостта в снежните нощи е безценна и безопасна и щади очите. По на колеги и приятели акълите съм мазал перата с парафини или восък някакъв беше- не помня с какво точно, и някав препарат ми даде един незнам какъв и след 3 км в снежна нощ чиастачките ми станаха на ледени банани и не чистят нищо.....сигурно не само аз съм така, ама тая зима мисля да се подготвя за тая мизерия, ама още незнам как затова питам вас

пп. зимния препарат за чистачки не помага- поне тия аз които съм ползвал- от на омв, лукойл и на кауфланд изчекните... пръскаш... ефект 5 секунди, после стъклото става бяло....