Чистачки с нагревател- мнения

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Чистачки с нагревател- мнения

Мнениеот polovera_9n3 » Пет 16 окт 2015 4:03

Здравейте колеги. Зимата идва, одеве се рових из темите за зимни гуми и се сетих, че има такова животно като чистачки с нагревател вътре. Миналата седмица смених фабричните бошове на полото с едни хелла за 35 кинта 2те(но това няма значение ама се замислих по въпроса), но за зимата в снега и студа имало някакви чистачки с релета с нагреватели дето не хващали лед по тях и на път няма слизане и тупане през 15 км( даже 15км е много като се замисля). Някой ползвал ли е такива? Дайте мнение- много яко ще да е това, а и видимостта в снежните нощи е безценна и безопасна и щади очите. По на колеги и приятели акълите съм мазал перата с парафини или восък някакъв беше- не помня с какво точно, и някав препарат ми даде един незнам какъв и след 3 км в снежна нощ чиастачките ми станаха на ледени банани и не чистят нищо.....сигурно не само аз съм така, ама тая зима мисля да се подготвя за тая мизерия, ама още незнам как затова питам вас :love.vwclub
пп. зимния препарат за чистачки не помага- поне тия аз които съм ползвал- от на омв, лукойл и на кауфланд изчекните... пръскаш... ефект 5 секунди, после стъклото става бяло.... :thumb_down

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: Чистачки с нагревател- мнения

Мнениеот fox_vt » Пет 16 окт 2015 20:33

Тия чистачки бяха над сто кинта по спомен от една тема доста пари за да разбереш на някоя сутрин че ги няма.Иначе спасението е каране само с концентрат и то максимални градуси минус 60 май беше,никакво разреждане.Вярно скъпичко идва но няма прошка.Също така безшарнирните са с една идея по добре от шарнирните чистачки,но и двете с кофти течност са аут.Другия вариант също доста скъп -купуваш си кола на която чистачките са под капака прибрани,има чистачки има проблеми,няма чистачки няма проблеми. :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
Xaxy
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: AFN 1.9 TDI 110

Re: Чистачки с нагревател- мнения

Мнениеот Xaxy » Пет 16 окт 2015 20:57

Ачка, купи си ги! Тамън ме зариби, аз също да имам такива. Тамън ще ти сложа моите, а ще взема твойте :mhihi :mhihi :mhihi Към края на зимата ще ти ги върна :mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”