RAIN X /невидима чистачка/ някой ползвал ли е ?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
RAIN X /невидима чистачка/ някой ползвал ли е ?
Преди 2 дни обработих всички стъкла на колата /без задните две/ с това чудо http://www.bdsklep.pl/gfx/5026349024915-rainox-200ml-rain-repellent-niewidzialna.jpg и днес ми се отвори възможност да пробвам ефекта от него. Не знам колко време ще му е действието,но поне в началото ефекта е поразителен,при лек ръмеж по тъмно на фарове можех да карам без да пускам чистачките ,а когато за малко дъжда спря след 200 метра стъклото беше като подсушено след автомивка :shock: Жената беше с мен и тя се чудеше каква е тази "магия" ,а ако се наложи да се пускат чистачките водата се избърсва все едно я е нямало никога,по-добра видимост при нощно каране с ръмеж през живота си не съм имал ! Също така изчистих и самите чистачки с парцалче и препарата и сега стърженето което го имаше при лек дъжд когато няма достатъчно вода по стъклото отсъства напълно !Та въпроса ми е ако някой друг е ползвал препарата да сподели колко време ще се радвам на кристални стъкла преди да спре да действа ,иначе по описание му дават половин година !
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: RAIN X /невидима чистачка/ някой ползвал ли е ?
Имаше цяла тема за rain-off с много отзиви за препарата.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Да вярно,сега я намерих,препарата е друг ,но едва ли ще има голяма разлика в ефекта, и времето на действие !
Същият го намерих вчера във един магазин във Германия и струва 10 евр.Ще го купя да го тествам.
- Кайзен
- Автомобил:
- Двигател:
От 6г използвам

Аз съм доволен и го нанасям на всеки около 40 дни.

Аз съм доволен и го нанасям на всеки около 40 дни.
- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
Е на този препарат как му се отразяват насекомите и калта от другите автомобили и камиони,защото идва киша и яко хвърлят дори само като те изпреварват?
Аз миналата година купих същия ...без реклама... мисля, че беше от ...без реклама.... На мен едно намазване ми трае около 5 месеца, но аз шофирам много и често си мия колата, но бях дал на един приятел, който кара по-малко и ми беше казал, че на неговата кола имало още ефект дори след година и бил карал по някви кални ниви и дори кална вода се стичала и не оставали следи. Страшен е тоя продукт! Аз съм го ползвал в Щатите, там беше много популярен и като се върнах се очудих, че и тук го има. Мен най ме кефи, че през зимата снега не залепва по стъклата и си чиста колата без проблем. Иначе е ужас сутрин!
Вижте това видео, точно такъв е ефекта.

Вижте това видео, точно такъв е ефекта.

Последна промяна от Vlad777 на Вто 10 ное 2015 20:51, променено общо 2 пъти.
Причина: Прочети правилата за търговци!
- Кайзен
- Автомобил:
- Двигател:
Няма как такъв препарат да действа ефективно цели 5 месеца.
Ето какво се случва сле 39 дни ... - https://youtu.be/K-qhq_AigpM
Ето какво се случва сле 39 дни ... - https://youtu.be/K-qhq_AigpM
Видях видеото на shef_ss и se позаинтересувах за цената на този продукт и най-евтиното, което открих е ампулка за една апликация, която струва 4 паунда(8 лева), без доставката от Англия (в България мисля, че не се продава). Аз съм си доволен от без реклама -a защото е 200 мл. за цена май беше около 16-17 лв. и за едно намазване не ми отиват повече от 5мл. и на моята кола наистина има ефект 5 месеца(по описание го дават година).
Аз го нанасям на добре изчистени стъкла два пъти едно след друго. Добре полирам стъклата и ефекта, издръжливостта и цената ме устройват перфектно. А пък като гледам на видеото, което сте пратили и без реклама-a си е много кефещ, за мен няма кой знае каква разлика.
Ей така го нанасям като на това видео

Аз го нанасям на добре изчистени стъкла два пъти едно след друго. Добре полирам стъклата и ефекта, издръжливостта и цената ме устройват перфектно. А пък като гледам на видеото, което сте пратили и без реклама-a си е много кефещ, за мен няма кой знае каква разлика.
Ей така го нанасям като на това видео

Последна промяна от hooligans на Вто 10 ное 2015 15:20, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
imk437 написа:... мисля, че беше от ...
Сигурно е много готин този магазин, щом от няколко години неуморно го рекламираш.

http://www.yourepeat.com/watch/?v=3Ukg1J_y_B4&start_at=34&end_at=40
Последна промяна от hooligans на Вто 10 ное 2015 15:22, променено общо 1 път.
Причина: Махнах линка от цитата.
Нищо не рекламирам неуморно, господине! Хората тук търсят отговори на въпроси, който ги интересуват и аз самия попаднах на тема която ме интересува. Чети из други форуми също и ще видищ колко хора пишат за този продукт, недей да набеждаваш хората без да си сигурен. Да, преди години също съм писал, защото ме интересува но не виждам какво лошо има в това. В тази тема виждам две публикации за Turtle Wax, за това да кажеш нещо? И това ли се рекламира неуморно според вас? Затова са форумите, за да се обменят мнения, ако не ви допадат, не ги четете.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:imk437 написа:... мисля, че беше от ...
Сигурно е много готин този магазин, щом от няколко години неуморно го рекламираш.![]()
http://www.yourepeat.com/watch/?v=3Ukg1J_y_B4&start_at=34&end_at=40
Ами просто това е единственото място /или поне аз не видях друго/ откъдето можеш да си го поръчаш онлайн ако решиш да го пробваш

Последна промяна от hooligans на Вто 17 ное 2015 10:18, променено общо 2 пъти.
Публикувал съм има няма 5 мнения, няма как да "рекламирам неуморно години наред." И на други места се продава, но няма да споменаван да не звучи пак като реклама.
-
- Автомобил:
- Двигател:
imk437 написа:Публикувал съм има няма 5 мнения, няма как да "рекламирам неуморно години наред." И на други места се продава, но няма да споменаван да не звучи пак като реклама.
Мда - мармоти, шоколади ... Добре!

https://www.google.bg/search?q=imk437&oq=imk437&aqs=chrome..69i57j69i61l2&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=imk437+topauto
Хайде сега бързо тичай да триеш старите постове по всички форуми! И смени малко репертоара!
Тебе, такъв яд те обхваща, че не можеш да седиш мирен :-)))
Нямаш ли друга работа.
Вземи да пробваш, да ти се затвори устата
Нямаш ли друга работа.
Вземи да пробваш, да ти се затвори устата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”