молба за съвет
-
- Автомобил:
- Двигател:
молба за съвет
здравейте, решил съм да сменям вагена естествено пак със народна кола, модела обаче ще е друг насочил съм се към бора дизел до 100 кончета дайте съвет за какво да се оглеждам към коя година и модел двигател да се насоча .абе изобщо всичко което може да ми е полезно. благодаря предварително.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: молба за съвет
До 100 коня дизел - имаш два варианта на 90к.с. ТДИ роторна помпа - AGR като код е единият, другия го забравих. Разликата е, че единият е с турбина с променлива геометрия. Друг вариант, който не съм сигурен дали се предлага - 1.9ТДИ ПД 100к.с. - получаваш малко повечко върт.момент за сметка на някой лев повече за първоначално обслужване с масла, ремъци и ролки.
Има доста писано във форума - само потърси.
Има доста писано във форума - само потърси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мисълта ми беше добри ли са като двигатели и от към разход на гориво как са
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Фолксваген лош дизел не знам да имат. Просто тия, които се внасят са милионници. Всичко опира до поддръжката на предния, както и до реален пробег
Тези на малко километри са си скъпи и в немско, държат си цена.

-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
колега, карам точно такава бора . 1 9 тди 90 к с агр мотор. другия модел на 90 кс е alh. моята е с непроменлива геометрия на турбото. когато я купих не беше поддържана , но я вкарах в крак и засега съм доволен. разходът не е голям. градско 6, 6 5 извънградско 5. по бордкомпютър съм я свалял не един път под 4 , но не вдигам повече от 80.на магистралата с 140 отива на 7, 8.като купуваш гледаи праговете, че са слабо място. плафоните на вратите , особено на твоята врата , отваряне затваряне прозорци духалките на парното ,че ги няма никъде и т. н. всичко е на късмет. първоначално се дават доста пари защото агр мотора е сдоста ролки плюс водна помпа обтегач пистов ремък. хаиде да спирам че ще те откажа; ако караш повече градско търси агр мотор . успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Имаме цял раздел за "Избор и покупка на автомобил".
Освен това темата не отговаря и на правилото за конретика в заглавието.
Съветвам те да се запознаеш с правилата, да попрочетеш като използваш търсачката и ако има нещо неясно - или продължи някоя съществуваща тема, или пусни нова, ако няма подходяща.
Освен това темата не отговаря и на правилото за конретика в заглавието.
Съветвам те да се запознаеш с правилата, да попрочетеш като използваш търсачката и ако има нещо неясно - или продължи някоя съществуваща тема, или пусни нова, ако няма подходяща.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”