Мнение за автошкола "Кати-77"
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Мнение за автошкола "Кати-77"
Приятелката ми търси школа и се е спряла на тази - http://www.y-kati.com/. Щесе радвам да споделите мнения.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Re: Мнение за автошкола "Кати-77"
здравей да ти кажа честно аз карах курсовете там преди около месец и малко
бях при инструктор Танчо Танчев много стабилен инструктор е но това което не ми хареса беше че теорията я преподава една жена която не иска да и се задават въпроси само да слушам да не питам и само се хвали колко години била преподавателка и такива ми ти неща не знам ти си решаваш но като цяло не съм разочарован от тази фирма
бях при инструктор Танчо Танчев много стабилен инструктор е но това което не ми хареса беше че теорията я преподава една жена която не иска да и се задават въпроси само да слушам да не питам и само се хвали колко години била преподавателка и такива ми ти неща не знам ти си решаваш но като цяло не съм разочарован от тази фирма
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Колеги да "съживя" темата!
Страшно много съм разочарован от тази "автошкола"!
Историята е следната.
Синът ми навърши 18 години в началото на годината и потърсих автошкола.
Имах предложения от познати инструктори, но тук ми се предложи ваучер с отстъпка и тъй като бях купил автомобил на синът ми, се разбрах ме с него да запише там курса и разликата в цената /отстъпката/ да я вложи в автомобила. Бях готов да платя така и така курса в пълен размер.
Говорих няколко пъти с "автошколата" убеждаваха ме, как всичко ще е прекрасно, отстъпката е реална, да не се притеснявам, че ще му е удобно кормуването и теорията, защото той е ученик!
Какво се получи впоследствие:
Теория - в края на София и то вечер, добре че има трамвай номер 5 до там! В Лозенец не е готов офиса!
Кормуване - в края на София, където е удобно на "инструктора" в полето на Бояна, пред Историческият музей... транспорт никакъв, да му мисли курсиста!
Както и да е синът ми си ходеше на теория и кормуване, без да им мрънка!
Но не само това е проблема!
За да си "избият" отстъпката, го скъсаха на ВЪТРЕШНИТЕ изпити и плащахме!
НЕ знам дали в друга автошкола има вътрешен изпит, на който да те късат и да плащаш, защото на ДАЙ/КАТ си мина без проблем!
Мога още да напиша, относно компетентност и други, но няма смисъл.
Който иска повече информация, да ми пише на лични.
Страшно много съм разочарован от тази "автошкола"!
Историята е следната.
Синът ми навърши 18 години в началото на годината и потърсих автошкола.
Имах предложения от познати инструктори, но тук ми се предложи ваучер с отстъпка и тъй като бях купил автомобил на синът ми, се разбрах ме с него да запише там курса и разликата в цената /отстъпката/ да я вложи в автомобила. Бях готов да платя така и така курса в пълен размер.
Говорих няколко пъти с "автошколата" убеждаваха ме, как всичко ще е прекрасно, отстъпката е реална, да не се притеснявам, че ще му е удобно кормуването и теорията, защото той е ученик!
Какво се получи впоследствие:
Теория - в края на София и то вечер, добре че има трамвай номер 5 до там! В Лозенец не е готов офиса!
Кормуване - в края на София, където е удобно на "инструктора" в полето на Бояна, пред Историческият музей... транспорт никакъв, да му мисли курсиста!
Както и да е синът ми си ходеше на теория и кормуване, без да им мрънка!
Но не само това е проблема!
За да си "избият" отстъпката, го скъсаха на ВЪТРЕШНИТЕ изпити и плащахме!
НЕ знам дали в друга автошкола има вътрешен изпит, на който да те късат и да плащаш, защото на ДАЙ/КАТ си мина без проблем!
Мога още да напиша, относно компетентност и други, но няма смисъл.
Който иска повече информация, да ми пише на лични.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак,като гледам момчето е взело книжка от първия път и следва да сте доволни.Явно инструктора го е научил на нещо,а и курсът е бил по-евтин.
Тук намерих една друга тема където има доста добри мнения за Автошколата и то на колеги от форума: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=270413
Тук намерих една друга тема където има доста добри мнения за Автошколата и то на колеги от форума: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=270413
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Радвам се че сте прочели коментара ми.
Синът ми беше при друг инструктор!
Курсът не беше по евтин, доплащах за вътрешни изпити, затова написах този коментар!
Ваше е решението!
Успех
Синът ми беше при друг инструктор!
Курсът не беше по евтин, доплащах за вътрешни изпити, затова написах този коментар!
Ваше е решението!
Успех
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Относно изпита, аз също, първо бях скъсан на вътрешния, а пред КАТ го взех от раз, така че, едва ли е някаква сензация!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз наскоро взех книжка при тях и останах доволна.Имаше лекции в кабинета и се прожектираха филми по безопасност на движението.Водеше ги жена лектор,която обясняваше доста разбираемо.Изпитите взех от първия път.Препоръчвам инструктора на голфа,който ме научи да паркирам добре а и се съобразяваше с мен за време и място за кормуване.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Абе това някаква рекламна практика ли е, да си търсиш името в нета и като изскочи - бам веднага пишеш положително мнение? Да знам и аз да действам така. Сигурно хваща голям дикиш като напишеш супер положително мнение от профил с 9 мнения общо, включително. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
На 10.11.14 си взех успешно изпита в горепосочената школа.И колко мнения да имам,като съм регистрирана януари тази година.!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пиша ви, за да изкажа огромното си възмущение от измамниците, с които се сблъсках, след като се записах на шофьорски курс в автошкола КАТИ77. Това е възможно най-отвратителната школа, която може да съществува, с по-нагли, арогантни и прости хора не се бях сблъсквал никога през живота си досега. В следващите редове ще ви обясня по-подробно впечатленията си от проведеното обучение във въпросната “автошкола”. Практическото обучение в школата е под всякаква критика. Колите са много стари и дефектни, всеки месец ги дават на ремонт, за да могат горе-долу да ги закрепят дотолкова, че да могат да се движат колкото да не е без хич. През това време разбира се не може да карате защото колите са на ремонт и няма как. Съединителят на колата ,на която изкарах часовете си по кормуване, не се връщаше докрай и това създаваше големи проблеми при шофирането. По време на кормуването ви карат да шофирате само и единствено на габаритни светлини заради икономии, независимо, че по закон трябва да се кара на включени къси светлини. Инструкторите са пенсионери, прости и тъпи селяни, които ви крещят, говорят голяма част от времето по телефона си, вместо да ви дават инструкции как да карате. На всичко отгоре са адски нагли и несериозни, закъсняват всеки път с по 15-20 минути и дори отменят часове, като ви се обаждат 1 час преди предварително уговорения час, че не могат да дойдат. Изобщо не им пука, че след това сте на работа и закъснявате, държат се с вас надменно, нагло и арогантно, все едно сте им слуги, изобщо не се отнасят към вас като клиенти, за чиято услуга сте си платили и очаквате да се държат с вас с уважение и разбиране. На вътрешният изпит бяхме заедно с едно момиче, което направи много сериозни грешки- не спря на знак стоп, отне предимство в кръгово движение и т.н. Въпреки всичко издържа изпита и тъй като си е платила, защото на всичкото отгоре беше и позната с инструктора издържа и външния изпит пред ДАИ. Успеваемостта на школата на изпитите пред ДАИ е много ниска, под 50%. На всеки изпит, минимум половината от явилите са скъсани. Това се прави нарочно и целенасочено, за да ви накарат да платите още 100 лева за 4 допълнителни часа и 70 лева такса за изпит, които са задължителни ако искате да се явите пак. Няма значение дали карате добре или не, дори да не правите никакви грешки, шефът на школата се разбира с даяджиите, че минимум половината от явилите се трябва да бъдат скъсани. Сами разбирате за колко голяма корупция става въпрос. После школата и даяджиите си разделят помежду си парите от допълнителните часове и таксата за изпит. Сами можете да сметнете, колко пари изкарват от това, като всяка седмица има изпит на който се явяват 10 човека като поне 5 от тях са скъсани. В нормалните школи, успеваемостта е 70-80% , както и трябва да бъде, но за съжаление тук не е така. Не се записвайте в автошкола КАТИ77, това са мошеници, които се подиграват с хората, с тяхното време, пари и усилия отделени, за преминаването на един шофьорски курс. Има хора, които си плащат и заради тях късат, способните и можещи да управляват кола хора. Скъсаха ме на два пъти, напълно умишлено и тенденциозно. Първият път, карах пълната продължителност на изпита, който трае около половин час. Изгаснах на два пъти при потегляне в самото начало и при паркирането, без да създавам опасност за движението и в двата случая, като това бяха единствените ми грешки, които не са достатъчни за да не издържиш изпита. Изпитващият, ми каза, че съм направил много грешки, като го попитах какви не ми отговори и каза, че мога да си ги видя в интернет. Вторият изпит продължи точно 2 минути. Преминавах направо на зелено през един светофар, в момента който предните колела бяха пресякли стоп линията светофарът светна жълто, и тъпият даяджия веднага ми наби спирачка и спря на два метра след стоп линията, като каза, че съм минал на забраняващ сигнал и съответно изпита приключва. Независимо че в момента в който преминах беше зелено и следователно трябва да премина, щом вече съм навлязъл, тъй като времето за реакция не е 1 секунда и не мога да спра без да създавам опасност за другите участници в движението. Обясних му, че съм минал на зелено, а той ми каза, че няма такова нещо и дори е трябвало да почна да натискам спирачката, въпреки че е зелено, защото светофарът няма секундомер, при което аз му казах какво да спра на зелено пред светофара ли, сами можете да си представите за какво нещо ме скъсаха. Пиша, за да ви предпазя да не се записвате при тези наглеци и лъжци от КАТИ 77, защото няма да научите нищо при тях, а само ще загубите страшно много време, пари и нерви. Залъгах се, защото прочетох няколко добри мнения за тях, които са писани от самата школа за да си правят реклама и които мнения са писани от хора, с по 1 мнение във форумите, като се повтарят на всяка страница. НЕ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ В КАТИ77, ТЕ СА ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, КОИТО ЦЕЛЯТ ДА ВИ КЪСАТ НАРОЧНО И ДА ВИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
И аз съм чувал от приятели че тази школа е "капутишен", според тях заслужават повече... 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Във връзка с тази тема се получи молба от Управителя на Кати 77 ООД да се премахне мнението на потребител Artilerista, тъй като уронва престижа на фирмата.
След кратко проучване се оказа, че молбата до клуба е изпратена от същия IP адрес, от който пише потребител simona9602, който/която е писал/а по-нагоре в темата.
Изводите си ги правете сами. 
Само ще напомня, че в България има закони:
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
...
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
...
22. изказване на неверни твърдения или създаване на впечатление, че търговецът не действа в рамките на своята търговска дейност, или невярно представяне на търговеца като потребител;
Чл. 210а. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 102 от 2008 г.) За нарушение на чл. 68в, чл. 68г, чл. 68ж, т. 1 - 11, 13, 15, 18 - 23 и чл. 68к, т. 3 - 6 на виновните лица се налага глоба, а на едноличните търговци и юридическите лица - имуществена санкция, в размер от 500 до 10 000 лв.
След кратко проучване се оказа, че молбата до клуба е изпратена от същия IP адрес, от който пише потребител simona9602, който/която е писал/а по-нагоре в темата.

Само ще напомня, че в България има закони:
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
...
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
...
22. изказване на неверни твърдения или създаване на впечатление, че търговецът не действа в рамките на своята търговска дейност, или невярно представяне на търговеца като потребител;
Чл. 210а. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 102 от 2008 г.) За нарушение на чл. 68в, чл. 68г, чл. 68ж, т. 1 - 11, 13, 15, 18 - 23 и чл. 68к, т. 3 - 6 на виновните лица се налага глоба, а на едноличните търговци и юридическите лица - имуществена санкция, в размер от 500 до 10 000 лв.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хехе, какви сте недоверчиви
. БГ-мамите направо са го затрили това мнение на Артилериста( да живее гугълкеша
)
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QI6qr6554EQJ:www.bg-mamma.com/index.php%3Ftopic%3D576492.new%3B+&cd=3&hl=bg&ct=clnk&gl=de
Предполагам неговото IP пък съвпада с това на най близката конкурентна автошкола. Хибридна война, както е модерно да му се вика напоследък

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QI6qr6554EQJ:www.bg-mamma.com/index.php%3Ftopic%3D576492.new%3B+&cd=3&hl=bg&ct=clnk&gl=de
Предполагам неговото IP пък съвпада с това на най близката конкурентна автошкола. Хибридна война, както е модерно да му се вика напоследък

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Как така ще ви скъсат на вътрешни изпити? Навремето, когато бях на курс за СУМПС въобще не бях правил вътрешни изпити. Инструкторът ме пита - "Готов ли си - ако си готов, да те пускаме на изпита в КАТ?" Къде са тия вътрешни изпити, при условие че когато се явявах имаше човек, който в КАТ не можа да си напише името правилно и имаше 22 грешки в листовките. Говорим си за старите листовки, които бяха с 60 въпроса, до колкото помня. Това беше преди години. 
Ама никое школо няма да ви подготви или научи на истината за пътищата и движението в България. Трябва който е хванал тоя път да е схватлив и да може бързо да учи! Избирате си и школо, където имате познат, за да няма проблеми!

Ама никое школо няма да ви подготви или научи на истината за пътищата и движението в България. Трябва който е хванал тоя път да е схватлив и да може бързо да учи! Избирате си и школо, където имате познат, за да няма проблеми!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз изразих мнението си, за да опиша възмущението си и горчивия опит, който имам от въпросната автошкола, така че повече хора да разберат какво представлява тази школа и да няма други прецакани като мен. Не съм от друга конкурентна школа, подробно съм описал как протече курса ми и съм подкрепил мнението си с аргументи. Ако потърсите мненията за КАТИ 77 в интернет, ще видите, че почти всички положителни мнения са писани от потребители като simona9602, които пишат по няколко мнения в една и съща тема и обясняват как всичко е много хубаво без да дават подробни обяснения как е протекъл курсът им. Мисля, че всеки веднага разбира, че тези мнения са писани от представители на самата школа, която си прави реклама в интернет, което както Vlad777 е посочил по-горе е нелоялна търговска практика.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”