Здравейте колеги,
пускам тази анкета, да видим кой на какво мнение за винетките през 2016г на цена от 97лв. Бихте ли купили или сте против високите цени на винетките и ще карате без?

Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?
Аз отговорих с "да", защото виждам, че пътища се правят. Магистралите най-вече - и Тракия я достроиха, и Марица, и Струма, и Хемус ще почват. Така или иначе парите ги крадат, поне да имаме и ние някаква полза от това
За който разликата от 30 лв. е голяма, да се замисли колко пари дава за цигари, за скъпи телефони, за кръчми и т.н. Никой не може да ме убеди, че народът е масово беден, щом кръчмите дори в малките и уж бедни населени места са пълни и се въртят сметки с 3-цифрени стойности.

За който разликата от 30 лв. е голяма, да се замисли колко пари дава за цигари, за скъпи телефони, за кръчми и т.н. Никой не може да ме убеди, че народът е масово беден, щом кръчмите дори в малките и уж бедни населени места са пълни и се въртят сметки с 3-цифрени стойности.
Smeagol написа:Аз отговорих с "да", защото виждам, че пътища се правят. Магистралите най-вече - и Тракия я достроиха, и Марица, и Струма, и Хемус ще почват. Така или иначе парите ги крадат, поне да имаме и ние някаква полза от това![]()
Подкрепям те на 90%, наистина хората дават пари за глупости, телефони по 1000+лв, кръчми, дискотеки и какво ли още не. После реват, че такси или данъци са им високи....Не може всичко да се дава само за ядене, пиене и забавление, НО: Бяха споменали, че още като бяха 68лв парите отивали за други цели на държавата и за да може да стигат и за правене на пътища, затова ги вдигали, което ми мирише на яко крадене! Правят наистина пътища, много булеварди ремонтираха, но адски некачествено, давам им тази зима и макс другата и пак ще са леш, което значи, че пак са откраднали, вместо да ги вложат в материали, дефакто само ни замазват очите, че нещо правят, а всъщност го правят с минимум средства, колкото да си мислим, че нещо правят.... Затова малко се дразня и се чудя дали ще си купя винетка, понеже 90% карам градско, като излизам е някъде на екскурзия, излет... Но пък от друга страна, като си направиш равносметката, излезеш да кажем един път на море, риба, планина, някъде около София и ти се събират 4-6 излизания х 15лв за седмична... то става същата работа.... ако не и повече.
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Гласувах с "Да". От данъци и такси няма бягане. Щом искаме да караме, ще купуваме
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Категорично не,вече се снабдих за двете коли с винетки за 100 леа двете, няма да им дам 97 леа при положение,че пътищата са пълна трагедия. Когато ги взимах,човека вика "колега не мога смогна да пращам винетки,цяла българия купува ментета". Зареди хунавите ни пътища,изкривих джанта на бащата колата,като влязох в една дупка тъй като главните пътища не бяха почистени....
- Golf_Gogo
- Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
- Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB
Даже вече си купих и я сложих. Бях в бензиностанцията, сетих се ... за чий да отлагам до края на януари, най-много да забравя и да имам разправии, ако ме спрат.
- skydiver_pd
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1z 95
Имаме ли избор колега? Имаш автомобил - купуваш винетка!
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
skydiver_pd написа:Имаме ли избор колега? Имаш автомобил - купуваш винетка!
+1, къде ще ходим...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
За купуването ще си купя, че парите ще отидат другаде ще отидат, че пътищата са калпави калпави са...но какво да се прави, в зад Дунайската губерния така стоят нещата. Плащаш като поп, но за какво реално плащаш никой не знае.
п.п. Да са живи и здрави Батко и Братко, още 100 години да ги харчат
п.п. Да са живи и здрави Батко и Братко, още 100 години да ги харчат

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Ще купя, къде ще ида? Ама не знам кога !
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Вече я купих, но още ме яд като знам, че парите няма да стигнат до където трябва.
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Xaxy написа:Категорично не,вече се снабдих за двете коли с винетки за 100 леа двете, няма да им дам 97 леа при положение,че пътищата са пълна трагедия. Когато ги взимах,човека вика "колега не мога смогна да пращам винетки,цяла българия купува ментета". Зареди хунавите ни пътища,изкривих джанта на бащата колата,като влязох в една дупка тъй като главните пътища не бяха почистени....
Абе човече, ти луд ли си да се хвалиш, че купуваш фалшиви винетки? Ако те гепят, знаеш ли колко ще те оръсят?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
напиши телефон и адрес на този от който ги купуваш ... обещавам че на никой няма да кажа 

- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
От тази година пак задължително записват номера на автомобила, за който е закупена винетката. Трябва да си носиш и другия стикер и желателно касовата бележка. Сещате се какво ще се получи при някоя проверка. Гласувах с "да", защото често ми се налага да пътувам извън града. Много по на сметка е с годишната винетка от другите опции за стикер.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Xaxy написа:Категорично не,вече се снабдих за двете коли с винетки за 100 леа двете, няма да им дам 97 леа при положение,че пътищата са пълна трагедия. Когато ги взимах,човека вика "колега не мога смогна да пращам винетки,цяла българия купува ментета". Зареди хунавите ни пътища,изкривих джанта на бащата колата,като влязох в една дупка тъй като главните пътища не бяха почистени....
Предполагам си много доволен, че подкрепяш измама и че този мошеник сега трупа тлъста пачка от такива като теб? А дали дори 1 дупка ще има запълнена с твоите пари - не. Ще има някоя лъскава количка, нови придобивки и т.н. Този, който ти ги продава е за затвора за измама