Apassionata написа:Тони Стоичков, Бухово - 0888843516, и на двете ни коли ни е праил джантите, както и на още 4857639 човека от София ;))
https://www.facebook.com/AGS.Wheels/photos_stream
https://www.facebook.com/tony.stoichkov?fref=ts
Та, искам да споделя историята на полирането на бордовете на моите джанти за да не се опари някой друг колега от друг град с изпратени джанти до Тони Стоичков от с.Бухово.
Преди да създам темата намерих различни хора от обяви в олх, фейсбук и форуми. Съответно от София, Варна, Пазарджик, с.Бухово, Перник и въобще доста хора занимаващи се с полиране на джанти.
Мераклия да си ги освежа и реставрирам от паднал лак и на две от джантите дернати леко от бордюр говорих с хората от изброените градове по горе, като им пратих на всички подробни снимки с забележките на джантите, които ще видите по долу. Цената на всички беше между 60 и 100 лева за 4-те джанти. Някак си цената от средно 20 лева на джанта ми се видя доста примамлива и фалшива и реших, че хората се занимават с измами и че може да не си видя повече джантите. Създадох тук темата за да изпратя джантите уж на човек поне който няколко човека са го изпробвали и е сигурно, че всичко ще стане както трябва. Писах на Тони Стоичков от с.Бухово и ми се стори доста точен човек като ми обяви 150 лева за работа който са промоция за да ми спести някой лев от транспортните (220лв. с доставките в двете посоки с Еконт). След като си пописахме и се чухме по телефона вече знаех, че джантите са ми в сигурен и отговорен човек и от деня на изпращане в еконт чаках с нетърпение обаждането че са готови да отида да си ги взема. Също така и мой приятели очакваха да оплакнат окото.

Бордовете ги исках отново полирани и лакирани отгоре, като знам че ефекта ще е мътен както преди и ме устройваше. По телефона излезе доста разбран човек и уж ми влезе в положението като се разбрахме да ми върне някакви 30-40% от 150-те лева. Все пак си е играл и ги няма нараняванията от бордовете и да си избие разходите защото дори и от еконт да е проблема аз давам 220 лева за джанти който трябва отново да правя, а се очаква поне бордовете да бяха перфектни. Та разбрахме се като иде да си вземе наложения платеж още от същите пари да ми върне тези 30-40% по пощенски запис. Е човека си взе парите и нищо не получих 2 дни и реших да му пиша. След като нямаше отговор, му се обадих и ми каза, че имал много работа и в понеделник щял да ги изпрати и ми оплакна очите. Е викам хубаво може да е забравил и ще го изчакам. Да ама ето днес вече е Вторник и няма нищо в еконт-а. Майната му на парите! Мен тези неговите 50 лева няма да ме оправят, въпросът е друг. Аз тези пари съм ги прежалил в момента в който съм решил, че ще ги дам за джантите. Просто пих една студена вода вместо да имам лъскави бордове. Пиша ви за да си имате едно на ум, преди някой да му изпрати джанти и да гледа в Еконт-а хубаво какво получава ако му изпраща нещо!
Снимки на джантите в какво състояние са след 2 годишна употреба и измиване многократно с безконтактно по автомивките.

Снимки на фрапантните забележки на джантите искани от колегите за да ми кажат цена за труд

Снимки на джантите когато ги е намазал с химия да падне стария лак и ме пита добре ли са полирани? Аз на тия снимки не мога да добия никаква представа а вие?

Снимки на джантите за да покаже състоянието им преди да ги изпрати в еконт. Аз нищо не виждам освен отново едно много лошо качество

Снимки на джантите в завършен вид - готовите бордове!