Знам, че темата е много дъвкана, но никъде не срешнах мнение на някои които е правил това на колата си.
Проблемчето е, че напаркинга в работата на колата се изцвъка гълъб, и когато ч измих, забелязах, че е останал белег. На мивката казаха че с паста ще се махне, та реших че сега е подходящ момент като цяло да си защитя боята от слънцето през лятото. Та кажете човек дето си разбира от работата, защото боята не е за шлайф а само за "консервиране" така да се каже. Колко би струвало, знаете ли?
Питане за пастиране или полиране
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На различните места е различна цената , пък и значение има дали е с машина или на ръка. Ориентировъчно обачи цените са от 30 до 70 та и на горе лв.
А това за гълабите е коварна работа понякога като поседи "марката" на животинката и после петното не става да се махне - поне аз така мисля щото съм виждал подобни неща . Седи едно петно каквото и да го правиш все си остава . Е може да не е било гълъб , може да е било от смола или Бог знае какво , но си остава .
А това за гълабите е коварна работа понякога като поседи "марката" на животинката и после петното не става да се махне - поне аз така мисля щото съм виждал подобни неща . Седи едно петно каквото и да го правиш все си остава . Е може да не е било гълъб , може да е било от смола или Бог знае какво , но си остава .
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пастиране
Знам една автомивка мн. са добри момчетата и мисля че ще ти вземат по-малко пари.Намира се близо до стадион славия ако те интересува ще ти кажа къде точно.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:Къде точно
http://www.bgmaps.com/services/links/li ... 9b30f92cfb
след бензиностанцията, продават масла филтри, има мивка и пастират
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 9:53, променено общо 1 път.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”