Предполагам и други са си купили преди няколко дни в-к "24 часа" с притурка един "пътеводител" или нещо с подобно име за това какви са най-важните неща който трябва да се знаят при пътуване в страните от ЕС и бяха написани доста интересни и полезни неща. Направи ми обаче впечаление писаното за Италия което ще перефразирам по памет подобно на Шумахер с неговото Ферари жителите на Апенините обичат високите скорости и ако по магистралата се движиш под 130км отнасяш много клаксони и споменаване на роднини по майчина линия. Италианците са способни да постигнат изумителни скорости дори и с машини с доста скромна мощност ...! Четейки това затвърдих мнението си да не си купувам никога кола от там Не че в Германия и Австрия не вдигат повече от 100 но там поне тези дето карат "мъжката" са си купили коли с подходящи параметри
Е,едва ли с Голфа ще вдигнеш 300!
Просто там е родината на ФЕРАРИ,не забравяй А и имало една магистрална отсечка, така да я нарека,с дължина 300 км, която е ..........само Направо,без никакви завойчета.Нещо като самолетна питса, но неколкостотин пъти по-дълга
Че италианците са "парласпури" всеки знае.... само че както всяко страдо си има мърша така е и при по белите народи - може да има 1 на 100 дето е говедо "италиански" тип и точно неговото "творение" да си купиш , ако си карък..... затова - очите на 4 - краката в "шпиц".........
Tomcat написа:съвет, не вярвай кво пишат по вестниците. В италия не всички хора са олигофрени и не всички коли са кенефи
Ааа това последното пък го пишешеш в един вестник в статия как внасяли скрапери от Италия с подправени документи ама аз нямах предвид него а брошурката която доста ми хареса като информация
добре че затвориха моргите в Италия и не могат да се вадят коли от там за това тръгна лоша приказка за колите от там иначе както и в Германия така и в Италия можеш да си купиш хубава и пазена кола, така може и някой дръгел да вземеш
Според мен основната разлика в колите от Германия и Италия е начина по които се поддържат.Не може да се сравнява италянеца с германеца в това отношение
bulr1dr написа:.Не може да се сравнява италянеца с германеца в това отношение
кой германец? с арабски,авганистански или турски пройзход дето държат 80% от авто къщите в Германия същите цигани са връщат километражи на поразия и съживяват и закрепват мотори преди продажба
тука ми се струва че яко се нарушава точка седем от правилника на форума. ама и аз да кажа нещо де.
карал съм германска кола, сега карам италиянска.
докато не си купим от магазина винаги ще се развалят бързо.
щом джамбаза я е купил и докарал значи е била или блъскана или занимарена без значение от къде е купена и докарана в бг.