Ако беше толкова неуспешен както казваш щеше да си остане само на хартия,тези дето дават парите не са глупави и от години са в занаята.Veso101 написа:Това нещо никога няма да влезе в серийно производство, доколкото знам въобще не е предвидено да влиза.
Това си е студентски опит за дизайн, според мен изключително неуспешен.
Задната ос е като присадена, профила е страшно дебел, никакваустременост в силуета, за интериора няма да кажа нищо.
Според мен студентите нямат вина, просто нямат достатъчно добри учители.
Широко рекламираното присъствие на шефа на дизайна в Мерцедес не довело до нищо друго освен заемки от А класата.
Според мен- браво за усилията, изхвърля се резултата и се започва нов, ще бъде по-добър със сигурност.
maks написа:Ако беше толкова неуспешен както казваш щеше да си остане само на хартия,тези дето дават парите не са глупави и от години са в занаята.Veso101 написа:Това нещо никога няма да влезе в серийно производство, доколкото знам въобще не е предвидено да влиза.
Това си е студентски опит за дизайн, според мен изключително неуспешен.
Задната ос е като присадена, профила е страшно дебел, никакваустременост в силуета, за интериора няма да кажа нищо.
Според мен студентите нямат вина, просто нямат достатъчно добри учители.
Широко рекламираното присъствие на шефа на дизайна в Мерцедес не довело до нищо друго освен заемки от А класата.
Според мен- браво за усилията, изхвърля се резултата и се започва нов, ще бъде по-добър със сигурност.
Veso101 написа:А пък за серийно производство ви казах, няма шанс според мен, а не е и предвидено. Това си е студия, тоест само дизайн.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта