Някъкви идеи за този проблем ?
- 100yánov
- Автомобил: Mazda 323F
- Двигател:
Някъкви идеи за този проблем ?
Някой да може да ми каже долу-горе какъв може да е проблемът ,понеже не е виснала или изкривена бронята ,но разликата между дясното колело и лявото колело е някък странна..
- IceHeart
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.8 AGN
Re: Някъкви идеи за този проблем ?
Причините може да са много. Но е желателно да я отнесеш на стенд на предния мост. Там ако има проблем ще ти кажат. Ние тука можем само да гадаем. Според мен един от проблемите е именно или крив мост, или усукан такъв.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Според мен при такава неграмотност, това на снимките ти е най-малкия проблем в живота...
- 100yánov
- Двигател:
Понеже не съм много запознат ,а примерно има ли вариант за ремонт и долу-горе като цена ориентировачно можете ли да ми кажете ?
Vlad777: Все пак никой не се е родил научен ,въпросът ми е има ли вариант да се оправи ,защото на пълен ляв или десен на моменти опира и нямам намерение да правя бела ,а и зимата сега примерно малко сняг да полепне и ще застърже и знам ли какво може да стане.
Vlad777: Все пак никой не се е родил научен ,въпросът ми е има ли вариант да се оправи ,защото на пълен ляв или десен на моменти опира и нямам намерение да правя бела ,а и зимата сега примерно малко сняг да полепне и ще застърже и знам ли какво може да стане.
- IceHeart
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.8 AGN
Както ти казах, трябва да се види каква е причината за това разминаване. Пример: Един познат с Ауди а3-ка беше правил дрифт с ръчна спирачка, и на завой изгубил контрол и ударил предна дясна гума странично в бордюр. Имаше подобно разминаване като твоето, но не в предната част на гумата, а в задната посока прага. За момента си я кара така, защото му е крив предния мост /магарето/ и освен да му яде гумите, друг проблем няма.
- 100yánov
- Двигател:
Благодаря за бързите отговори ,ако само това е проблемът ще видя какво да се направи ,поздрави и още веднъж ,Благодаря !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”