някой случайно да има инфо за тази компания
добри и лоши отзиви от нея
благодаря предварително

автокаско в армеец
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
От 3 години съм в Армеец и съм много доволен,не мисля да ги сменям.
За деруга на колонката на врата ми дадоха 124 лв.
Боята и пръскането ми излезнаха 60
За деруга на колонката на врата ми дадоха 124 лв.
Боята и пръскането ми излезнаха 60

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Re: автокаско в армеец
sploty написа:някой случайно да има инфо за тази компания
добри и лоши отзиви от нея
благодаря предварително
По-добре Generali

Пича е точен и ме подсеща за вноските на каското. Отделно че за няма и час бях застрахован и маркиран.
Това е твоя човек:
http://forum.vwclub.bg/profile.php? ... e&u=102501
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Мои близки се опариха от Армеец, тъй че не знам. Някои колеги са доволни. Конкретната случка е Ауди 80, катастрофа, тотална щета. Повече от един месец никакъв отговор, след това заявяват, че не била платена вноската, а тя е платена, подава се жалба, след няколко семдици я одобряват, после се чака още време, за няква си заповед, отиват моите хора в Армеец, ония им казват, "А! Ма вие не сте си платили вноската!". Пак жалба, вече нещата си идват по местата и след 3 месеца плащат супер смешна сума понеже незнамсиквоси.
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
dermeister написа:Мои близки се опариха от Армеец, тъй че не знам. Някои колеги са доволни. Конкретната случка е Ауди 80, катастрофа, тотална щета. Повече от един месец никакъв отговор, след това заявяват, че не била платена вноската, а тя е платена, подава се жалба, след няколко семдици я одобряват, после се чака още време, за няква си заповед, отиват моите хора в Армеец, ония им казват, "А! Ма вие не сте си платили вноската!". Пак жалба, вече нещата си идват по местата и след 3 месеца плащат супер смешна сума понеже незнамсиквоси.
Колега за сръвнение ще ти кажа че небезизвестната компания "Бул Инс" ги съдих 6 години за неизплатена "Тотална Щета",след като логично спечелих делото,ми бе преведена "естествено + лихвите" сума за която никога не бих могъл да я продам като здрава.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1
The_King написа:Колега за сръвнение ще ти кажа че небезизвестната компания "Бул Инс" ги съдих 6 години за неизплатена "Тотална Щета",след като логично спечелих делото,ми бе преведена "естествено + лихвите" сума за която никога не бих могъл да я продам като здрава.
Това е начина колега, но не и за човек, който няма време да се наспи от работа и най-вече средства и нерви да чака и води такова дело.Много уважавам всички, които са се хванали на хорото и въпреки всички простотии са го изиграли и са им натрили носа на всичките бюрократи, но не всеки може.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”